Festival de música

Gelida, Vilafranca, Subirats i Sant Llorenç d'Hortons, seus al Penedès del festival BarnaSants

Barnasants arriba als seus 25 anys d’història amb bona salut i amb energia renovada, i sobretot amb una llarga llista d’artistes i grups fidels al projecte

Redacció Gelida 18-01-2020 10:26 Lectures 3370
Gelida, Vilafranca, Subirats i Sant Llorenç d'Hortons, seus al Penedès del festival BarnaSants. Ajuntament de Gelida

Gelida, Vilafranca, Subirats i Sant Llorenç d'Hortons, seus al Penedès del festival BarnaSants. Ajuntament de Gelida

El Festival de cançó segueix estenent el seu projecte cultural arreu, generant projectes en xarxa, teixint complicitats i fomentant un veritable circuit pels artistes que acull a la programació.

Durant un acte de presentació, celebrat ahir 16 de gener a Gelida, s’ha anunciat que els municipis de Gelida, Vilafranca del Penedès, Subirats i Sant Llorenç d'Hortons acolliran novament alguns dels concerts d’aquest festival, que enguany celebra la seva XXV edició, agrupant grans noms de la cançó, de totes les generacions amb propostes especials i homenatges.

La presentació de l’acte ha estat conduïda per la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Gelida, Montse Rovira, i va comptar amb la participació del regidor de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Ricard Rafecas; amb la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Subirats, Lluïsa Sueiro; amb el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons, Jaume Julibert i amb el director del festival, Pere Camps. 

Lluny de rendir-se, de decaure o de rebaixar el projecte, Barnasants arriba als seus 25 anys d’història amb bona salut i amb energia renovada, i sobretot amb una llarga llista d’artistes i grups fidels al projecte i agrupats en el reconeixement, i amb complicitats sòlides amb entitats, institucions i administracions territorials que li donen suport. Concerts especials, nous treballs, programació internacional i d’artistes de diverses comunitats autònomes seran testimonis i protagonistes de més de 125 concerts arreu del país. La presència del festival en tots els territoris dels Països Catalans es consolida amb un cartell potent amb la presència del Penedès que es consolida com a seu del Festival per 6è any consecutiu.

El divendres 14 de febrer cantarà Nico Roig, a les 20.30 h, a l'Auditori de Vilafranca. Per altra banda, el divendres 27 de març també a Vilafranca l'espectacle Ovidi25 (Ovidi Montllor 1995-2020), mai no se’n va, sempre és qui torna, a les 20.30 h, a l'Auditori de Vilafranca. Una proposta que arriba de la mà de David Caño, David Fernández, Borja Penalba i Mireia Vives.

A Gelida, el diumenge 1 de març, ens arriba Toti Soler i Gemma Humet amb l'espectacle Petita Festa. A les 19.00 h a la Sala d'Actes del Centre Cultural.

A Subirats tindrà lloc el concert d'Enric Hernàez, el dia 13 de març, a les 20h, al Centre Agrícola de Sant Pau d'Ordal.
I, finalment, Sant Llorenç d'Hortons, acollirà, el dissabte 4 d’abril a Montse Castellà, a les 22h, a La Sala.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No