28 i 29 de març

Sitges obre les inscripcions per participar en la XXVII Fira d’Art

Els participants hauran de passar un procés de selecció per poder exposar les seves obres els dies 28 i 29 de març a l’envelat situat al passeig de la Ribera

Redacció Sitges 20-01-2020 17:44 Lectures 1422
Sitges obre les inscripcions per participar en la XXVII Fira d’Art. Ajuntament de Sitges

Sitges obre les inscripcions per participar en la XXVII Fira d’Art. Ajuntament de Sitges

La XXVII Fira d’Art de Sitges ha obert les inscripcions des d’aquest dilluns i fins al 17 de febrer. La convocatòria s’adreça a artistes, tallers i col·lectius d’artistes que podran presentar obres de dibuix, pintura, gravat i escultura. Els participants hauran de formalitzar la seva inscripció de manera telemàtica mitjançant la pàgina web municipal o presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada al carrer Nou, 12. Un jurat especialitzat realitzarà un procés de selecció els artistes a qui els concedirà la plaça.  
 
A pàgina web municipal es poden consultar les bases de participació de la Fira d’Art. Les persones interessades hauran d’adjuntar el currículum vitae i un dossier fotogràfic de la seva obra representativa que es vol exposar a la Fira. El termini per formalitzar la preinscripció finalitza el 17 de febrer. L’organització notificarà el 24 de febrer, mitjançant correu electrònic, si les sol·licituds han estat o no seleccionades.   
 
La Fira d’Art, organitzada per la regidoria de Cultura, aplegarà els dies 28 i 29 de març una cinquantena d’artistes emergents i consagrats d’estils ben diferents per exposar les seves obres a l’envelat situat al passeig de la Ribera. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres