Carnaval 2020

El Carnaval de Cunit ja té cartell i comença a escalfar motors

Los Fiestukis són la colla que regnen en aquesta edició del Carnaval

Redacció Cunit 23-01-2020 10:00 Lectures 3115
El Carnaval de Cunit ja té cartell i comença a escalfar motors. Ajuntament de Cunit

El Carnaval de Cunit ja té cartell i comença a escalfar motors. Ajuntament de Cunit

El passat cap de setmana es va fer la presentació del cartell del Carnaval de Cunit en el transcurs de la festa jove que va tenir lloc al Pavelló Els Joncs. Montse Cámara, regidora de Cultura, ha manifestat que “el Carnaval de Cunit ja escalfa motors. Ja tenim el cartell d’aquesta edició. Tenim la carta de presentació i ara cal continuar treballant perquè el Carnaval de 2020 sigui de nou un èxit amb el regnat de la colla Los Fiestukis”.

Enguany, Los Fiestukis són la colla que regnen en aquesta edició del Carnaval. La presentació del cartell va anar acompanyada de la presència dels Reis del Carnaval i d’una actuació de la colla regnant. Queda just un mes per l’inici del Carnaval de Cunit 2020, un esdeveniment que com cada any, omple el municipi de color.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres