Sant Raimon de Penyafort

1.800 persones passen per la Mostra Artística dels Monjos més innovadora dels darrers anys

Enguany ha comptat amb 187 obres en la categories adults i juvenil i 150 obres infantils, que han estat seleccionades per les escoles del municipi

Redacció Santa Margarida i dels Monjos 29-01-2020 16:02 Lectures 2520
1.800 persones passen per la Mostra Artística dels Monjos més innovadora dels darrers anys. EIX

1.800 persones passen per la Mostra Artística dels Monjos més innovadora dels darrers anys. EIX

Aquest proper divendres 31 de gener tancarà portes la 36a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort, una exposició d’obres d’art amateur de diferents disciplines, que enguany ha fet un pas definitiu en innovació amb la incorporació d’un variat programa d’activitats paral·leles.

Des de l’organització es valoren de forma molt positiva aquestes propostes annexes a la Mostra que han permès dinamitzar les seves visites i alhora oferir al públic un tast de diferents formes artístiques. Les propostes han inclòs propostes de cant coral, música de corda, un espectacle audiovisual amb música electrònica i un mapping, o activitats infantils i juvenils d’expressió artística i pintura amb colors fluorescents.

La regidora de cultura, Esther Marmaneu, s’ha mostrat molt satisfeta del balanç de la mostra d’enguany, per la que han passat de moment unes 1.800 persones. “La Mostra d’aquest any ha consolidat una aposta iniciada l’any passat per convertir un esdeveniment que era un clàssic a Santa Margarida i els Monjos, en una proposta moderna i actualitzada que lliga el públic tradicional amb la incorporació de talent jove”.

La Mostra està organitzada per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i enguany ha comptat amb 187 obres en la categories adults i juvenil i 150 obres infantils, que han estat seleccionades per les escoles del municipi. Pel que fa a les disciplines artístiques destaca l’apartat de pintura, amb 72 obres presentades, seguit del de fotografia, amb 47 obres, dibuix, amb 27, ceràmica amb 21, escultura, amb 15 i il·lustració digital, amb 5.

La Mostra es pot visitar fins el proper 31 de gener, cada dia de 15 h a 21 h.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres