Piano

Laura Farré Rozada estrena al Regne Unit un nou espectacle de dansa

La setmana passada va donar dues conferències a Vilanova i la Geltrú i L'Hospitalet

Redacció Vilanova i la Geltrú 05-02-2020 9:53 Lectures 2269
Laura Farré Rozada estrena al Regne Unit un nou espectacle de dansa . EIX

Laura Farré Rozada estrena al Regne Unit un nou espectacle de dansa . EIX

Frenètica activitat de la pianista i matemàtica vilanovina Laura Farré Rozada. Aquest dijous 6 de febrer estrena a Birmingham l'espectacle de dansa "Everything [but the Girl]", en el que participa com a pianista. Es tracta d'un projecte amb motiu del 20è aniversari de la companyia britànica 2Faced Dance, dirigit per Tamsin Fitzgerald i Fleur Darkin, i amb música d'Alex Baranowski. L'espectacle es representarà dos cops al Birmingham Hippodrome, i a la sala The Place de Londres el 13 i el 14 de març. A partir de l'abril, visitarà altres ciutats angleses com ara Hereford.

Farré Rozada afronta aquest nou repte després d'oferir dimarts 28 de gener la conferència "Simetria i fractals en la música" organitzada pel Campus de la Mediterrània. L'acte va tenir lloc a l'Auditori 'Eduard Toldrà' de Vilanova i la Geltrú, i  hi van assistir més de 200 persones. La matemàtica i pianista vilanovina parteix de temes inclosos en el seu disc "The French Reverie" per exposar les seves teories. L'endemà va defensar les seves tesis en una conferència-concert a l'Auditori Barradas de L'Hospitalet de Llobregat que també va tenir una important assistència de públic.

Amb motiu de l'ascendent carrera de la vilanovina, el canal de televisió Betevé l'hi va dedicar l'últim programa "Feeel", especialitzat en músics emergents i que es va emetre  durant tota la setmana. Farré Rozada va interpretar en directe el tercer moviment de 'Sonate pour piano', 'Jeux de doubles' i '33:8' del seu disc "The French Reverie". També va ser entrevistada sobre la seva trajectòria.

Dissabte passat la pianista i matemàtica vilanovina va ser la convidada de la secció 'El café de las 9' del magazine de Ràdio Nacional d'Espanya "No es un día cualquiera". Durant uns vint minuts va respondre les preguntes de Carles Mesa sobre la seva carrera que comparteix entre la música contemporània i les matemàtiques. Els oients també van poder escoltar alguns temes del seu disc "The French Reverie".

La pianista segueix la gira de presentació del seu disc. L'últim concert ha estat a l'Auditori de Sant Feliu de Llobregat.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No