Memòria gràfica

L’arxiu de Sant Pere de Ribes fa una crida per incorporar fotografies antigues al fons local

Es busca afegir fotografies del municipi del s. XX i anteriors per incorporar-les al fons documental local

Redacció Sant Pere de Ribes 10-02-2020 14:40 Lectures 2765
L’arxiu de Sant Pere de Ribes fa una crida per incorporar fotografies antigues al fons local . Ajt Sant Pere de Ribes

L’arxiu de Sant Pere de Ribes fa una crida per incorporar fotografies antigues al fons local . Ajt Sant Pere de Ribes

L’Arxiu Municipal de Sant Pere de Ribes (AMSPR) vol recuperar imatges del municipi de segle XX i anteriors per incorporar-les al fons documental local per tal de preservar la memòria del poble i poder-ne fer difusió. L’objectiu és seguir recuperant part de la història gràfica del municipi alhora que evitar que es perdin col·leccions privades de gran valor històric i cultural a més d’ampliar el fons fotogràfic municipal que és de tots i totes.

Les persones que disposin de fotografies antigues i que vulguin col·laborar i cedir-les, han de posar-se em contacte amb l’Arxiu trucant al telèfon 938967300 o enviant un correu electrònic a arxiu@santperederibes.cat. També us podeu adreçar a les dependències de l’AMSPR que es troben a la Masia Can Puig de Ribes o a l’edifici de la Vinya d’en Petaca de les Roquetes, de dilluns a divendres de 8.30 a 14h. Les imatges seran digitalitzades i posteriorment es retornaran a les seves propietàries.

L’AMSPR conserva la documentació històrica i és un punt de referència per al coneixement de la història del municipi. Entre d’altres funcions, s’encarrega de gestionar, mantenir i fer accessible la documentació històrica. Els fons de l’Arxiu estan disposats en més de 1.400 metres lineals de documents que daten des del segle XV fins a l'actualitat.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No