Il Pianto d’Arianna

Brillant estrena de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca

La Camerata Penedès va oferir diumenge el seu primer concert com a orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca

Brillant estrena de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Brillant estrena de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Un nombrós públic va assistir a l’estrena de la Camerata Penedès que va oferir un repertori ben especial amb Il Pianto d’Arianna i a continuació amb la Battaglia de H. Biber. Va tancar el concert amb el Magnificat de Bach acompanyada per la Polifònica de Vilafranca i sota la direcció de Pep Prats, un director molt conegut a Vilafranca per dirigir durant molt anys anys el projecte Cantània amb les escoles de Vilafranca.

El concert va comptar amb els solistes de renom Ulrike Haller (soprano), Mariona Llobera (mezzosoprano) Jorge J. Morata (tenor) i Germán de la Riva (baix). Durant l’actuació el musicòleg David Puertas va anar introduint unes explicacions de les obres.

Per acabar, la nova orquestra de l’Auditori de Vilafranca va voler compartir amb el públic assistent una tertúlia postfunció per ampliar amb explicacions les peces interpretades. Al final el públic present els va dedicar una gran ovació.

Els músics integrants de la Camerata Penedès són Ernest Martínez, Clàudia Farrés, Javier González, Marina Arrufat, Ruben Méndez, Eura Fortuny, Irma Bau, Felipe Contreras i Roberto Ordax. Són nou músics fixos que, en ocasions, comptaran amb col·laboradors i convidats.

El proper concert de la Camerta Penedès està programat pel dia 10 de maig, a les 7 de la tarda, i serà Un passeig pel classicisme. Haydn en Do.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!