Il Pianto d’Arianna

Brillant estrena de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca

La Camerata Penedès va oferir diumenge el seu primer concert com a orquestra resident de l’Auditori Municipal de Vilafranca

Redacció Vilafranca del Penedès 10-02-2020 14:45 Lectures 2235
Brillant estrena de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Brillant estrena de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca. Ajuntament de Vilafranca

Un nombrós públic va assistir a l’estrena de la Camerata Penedès que va oferir un repertori ben especial amb Il Pianto d’Arianna i a continuació amb la Battaglia de H. Biber. Va tancar el concert amb el Magnificat de Bach acompanyada per la Polifònica de Vilafranca i sota la direcció de Pep Prats, un director molt conegut a Vilafranca per dirigir durant molt anys anys el projecte Cantània amb les escoles de Vilafranca.

El concert va comptar amb els solistes de renom Ulrike Haller (soprano), Mariona Llobera (mezzosoprano) Jorge J. Morata (tenor) i Germán de la Riva (baix). Durant l’actuació el musicòleg David Puertas va anar introduint unes explicacions de les obres.

Per acabar, la nova orquestra de l’Auditori de Vilafranca va voler compartir amb el públic assistent una tertúlia postfunció per ampliar amb explicacions les peces interpretades. Al final el públic present els va dedicar una gran ovació.

Els músics integrants de la Camerata Penedès són Ernest Martínez, Clàudia Farrés, Javier González, Marina Arrufat, Ruben Méndez, Eura Fortuny, Irma Bau, Felipe Contreras i Roberto Ordax. Són nou músics fixos que, en ocasions, comptaran amb col·laboradors i convidats.

El proper concert de la Camerta Penedès està programat pel dia 10 de maig, a les 7 de la tarda, i serà Un passeig pel classicisme. Haydn en Do.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

El Penedès i Garraf en ple arriba a la segona fase del desconfinament. A les portes de l'estiu i amb un futur incert, segurament ja heu començat a fer plans per a les vostres vacances

Heu començat a fer plans per aquest estiu?


No