Carnaval 2020

Sitges acollirà aquest dissabte la primera Gala Drag Queen Sitges 2020

El concurs de Drags Queen comptarà amb la participació d’11 candidates que es valoraran per la posada en escena, el maquillatge, la coreografia i el vestuari

Redacció Sitges 11-02-2020 18:00 Lectures 2214
Sitges acollirà aquest dissabte la primera Gala Drag Queen Sitges 2020. EIX

Sitges acollirà aquest dissabte la primera Gala Drag Queen Sitges 2020. EIX

La Fragata acollirà el proper dissabte la primera Gala Drag Queen Sitges 2020. L’espectacle començarà a partir de les 17 hores des del carrer Sant Francesc des d’on s’iniciarà un petit recorregut que passarà per Sant Francesc, Cap de la Vila, carrer Sant Pau, passeig de la Ribera fins arribar a La Fragata.

En aquest espai s’iniciarà la gala que estarà ambientada en Les Mil i una Nits i comptarà amb la participació d’un total de 400 persones. Durant l’espectacle es podrà veure un tastet de l’essència del Carnaval sitgetà amb colles característiques de la festa. També es comptarà amb la participació de la Reina Infantil del Carnaval de Sitges.

Durant la gala es portarà a terme el concurs de Drags Queen amb la participació d’11 candidates. Un jurat escollirà la guanyadora tenint en compte la posada en escena, el maquillatge, la coreografia i el vestuari. El jurat estarà format per 12 representants del Carnaval de Sitges, persones vinculades al món de la moda, mitjans de comunicació i de l’art.

 

La gala serà presentada per Sofia del Prado, Miss Univers 2017; i per les sitgetanes  “La Secre” i Sílvia Andreu. Les actuacions de Allison Jiear, coneguda per haver participat en diferents musicals a Londres, i Samantha Atkinson, participant del programa televisiu Factor X de Londres, actuaran a l’escenari de La Fragata.

L’esdeveniment, en el marc dels actes oficials del Carnaval de Sitges 2020, està dirigit per Nacho Ruiz, i compta amb el suport de diferents empreses de la vila.

Programa

17 h                Inici de l’espectacle carrer Sant Francesc

17.30 h           Inici de la Gala a La Fragata

19.30 h           Proclamació de Drag Queen de Sitges 2020

19.45 h           Finalització espectacle

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No