Festival de música

Suu, primera artista confirmada del Sons Solers 2020

Aquest any el festival es farà el divendres 10 de juliol

ACN Sant Pere de Ribes 14-02-2020 14:28 Lectures 2060
Suu, primera artista confirmada del Sons Solers 2020. EIX

Suu, primera artista confirmada del Sons Solers 2020. EIX

La cantant Suu és la primera artista confirmada de la setena edició del festival Sons Solers de Sant Pere de Ribes que aquest es celebrarà el divendres 10 de juliol als jardins de la Finca Mas Solers. L'artista catalana, que va començar la seva carrera publicant videoclips a les xarxes socials, presentarà el seu segon disc 'Ventura' publicat aquest any. El festival Sons Solers també ha anunciat aquest divendres que les entrades per al certamen ja es poden comprar a través de la pàgina web del festival i es mantindran al preu de 35 euros fins que es doni a conèixer el cartell complet.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Després de la inhabilitació de president Quim Torra i el rebuig del ple als pressupostos del Parlament, es pot donar per esgotada la legislatura?

Creu que s'haurien de convocar ja les eleccions al Parlament de Catalunya?


No