Nova gira

Els sitgetans K-liu estrenen tema i videoclip per "Si em paguessin per sortir de festa!"

Dirigit per Geoffrey Cowper i amb un atractiu disseny de vestuari, el videoclip és la carta de presentació de la nova gira musical d'aquest estiu

Redacció Sitges 17-02-2020 8:27 Lectures 1503

Arxivat a:

Els K-LIU, el grup sitgetà guanyador del guardó a millor grup revelació en l’edició del Premis Enderrock 2019, està d'estrena amb un nou tema i videoclip. “Si em paguessin per sortir de festa!”, és la nova i trencadora proposta d’aquest grup que, amb pocs anys de vida, s’ha fet un lloc destacat en el panorama de la música jove en català.

El tema, presentat aquest dissabte 15 de febrer, mostra per primer cop el personatge que dóna nom al grup, K-LIU, un estrafalari èsser que sorgirà d’un “petit” accident però que acabarà solventant tot tipus de problemes i convertint les situacions més complicades en disbauxa i una festa permanent.

Amb “Si em paguessin per sortir de festa!”, els K-LIU incorporen per primer cop un renovat so electrònic al seu ritme habitual de rumba, ska, rock i reagge que contagia el tema d’una frescor renovada i consolida els K-LIU com a grup de referència de la festa jove. Dirigit per Geoffrey Cowper, director de cinema i professor de l’ESCAC i la UCIC i amb més de vint premis internacionals per les seves pel.lícules, el videoclip, protagonitzat per Josep Van Gorkom, compta amb un atractiu i trencador disseny de vestuari dissenyat per Cristina López, ex responsable de vestuari de la companyia teatral “La Cubana” i ha estat rodat en diversos indrets de Sitges entre els quals el mític bar musical “Guitar Shop”.

“Si em paguessin per sortir de festa!” és el tema amb el qual els K-LIU iniciaran una nova gira per diversos indrets del país on recuperaran altres cançons mítiques del grup com “La nostra festa” i “Todo va a cambiar” amb videoclips que s’han fet virals a les xarxes socials. Totes dues formen part del primer CD de K-LIU anomenat “T’ho pinto” i que es pot escoltar a les principals plataformes com ITunes o Spotify.

Amb el nou tema, els K-LIU prometen també un nou directe damunt dels escenaris amb moltes sorpreses que no deixaran indiferent ningú. I és que, els seus components, tots entre 18 i 27 anys, no es cansen de reivindicar els valors positius de la gent més jove a través d’una festa sana i sense complicacions amb temes que aborden, de forma desenfadada, les principals preocupacions de les noves generacions

K-LIU és un jove grup sitgetà que amb els seus pocs anys de vida s'ha consolidat en el panorama musical català com un dels grups de referència entre la gent jove. Format per Victor Lisbona (Veu) Pau Gallardo (Saxo) Jaume Freixes (Bateria) Henry Salvat (Guiarrra) i Pau Gonsalbas (Tromepeta) van ser guardonats a la gala dels premis enderrock 2019 com a ''Millor artista revelació'' fruit del seu primer disc ''T'ho pinto'' i una gira per Catalunya.

Els sitgetans K-liu estrenen tema i videoclip per
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres