Carnaval 2020

Arriba el Carnaval i la Carpa d’Olivella amb prop d’una vintena d’activitats

Des del 28 de febrer i fins al 8 de març hi haurà activitats infantils, per a joves i per a adults

Redacció Olivella 24-02-2020 11:44 Lectures 1519

Arxivat a:

Arriba el Carnaval i la Carpa d’Olivella amb prop d’una vintena d’activitats. EIX

Arriba el Carnaval i la Carpa d’Olivella amb prop d’una vintena d’activitats. EIX

El divendres 28 de febrer comencen els actes del Carnaval 2020 d’Olivella, una festa que es vol fer cada vegada més participativa. El regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Olivella, Jordi Migallón, ha deixat clar que “el nostre objectiu és que les comissions de festes siguin cada vegada més participatives, més autònomes en la gestió i tinguin més implicació en la confecció del programa.”

Carnaval 2020

El divendres 28 s’estrena el programa d’actes amb el carnaval infantil i la Festa del Cangueli del grup Xip Xap. El dissabte 29 de febrer, hi haurà la Rua de Carnaval, el pregó del Carnestoltes i el ball d’exhibició de comparses i el concurs de disfresses. En finalitzar, tindrà lloc el ball de Carnaval amb el grup Chocolat.

El concurs de disfresses premiarà a la millor comparsa amb un trofeu commutatiu. El jurat valorarà l’originalitat, l’elaboració, la coreografia, l’empatia i la carrossa.

El diumenge 1 de març conclouen els actes del Carnaval amb l’actuació d’Art amb Sorra, dirigit a les famílies, i l’espectacle visual Laser show.

La Carpa 2020

El cap de setmana següent serà La Carpa d’Olivella. El divendres 6 de març, hi haurà una fira d’activitats lúdiques per a joves d’11 a 17 anys com l’escape room Ikal. Després, la xaranga Buskant el to tancarà la festa.

El dissabte 7 de març, la Carpa celebra el dia d’Andalusia. Hi haurà un ofici religiós amb l’acompanyament del cor rociero Aires de las marismas i, seguidament, actuarà el grup de treball Las flamenquitas. Tot acabarà amb la degustació del típic “Cocido andaluz”.

La nit del 7 de març serà l’Olivella Mountain Festival 3, amb el concert de K-liu i una sessió de DJ durant aquesta nit de dissabte.

El diumenge 8 de març serà el dia dedicat a la gent gran. Hi haurà un show d’humor amb Megapubilla i els parlaments de l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, i de la regidora de Gent Gran, Marina Rey. A continuació hi haurà un dinar per a la gent gran del municipi i, en acabar, tindrà lloc un ball amb el duet Shákata.

El Carnaval i la Carpa estan organitzats per l’Ajuntament d’Olivella amb la col·laboració la Comissió de les Comparses de Carnaval, Joves del Punt Jove i l’Associació Rociera d’Olivella.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No