Crisi del coronavirus

El Museu del Ferrocarril de Vilanova obre les seves portes digitals per fer front al confinament

El web ofereix un espai de coneixement, de divulgació, de cultura i d’oci dedicat al món dels trens

Redacció Vilanova i la Geltrú 18-03-2020 12:39 Lectures 955
El Museu del Ferrocarril de Vilanova obre les seves portes digitals per fer front al confinament. EIX

El Museu del Ferrocarril de Vilanova obre les seves portes digitals per fer front al confinament. EIX

El Museu del Ferrocarril de Vilanova obre les seves portes digitals per fer front al confinament. Com sabeu, a causa de les circumstàncies derivades del COVID-19 i seguint les instruccions de les administracions públiques, el Museu del Ferrocarril de Catalunya roman tancant per a visites presencials però estarà obert al públic digitalment.

L'objectiu és demostrar que l'equipament és molt més que un Museu, també és un espai de coneixement, de divulgació, de cultura i d’oci dedicat al món dels trens, que ofereix un ventall de propostes en diversos àmbits que us anirem explicant a través dels nostres canals: "Avui obrim el museu on-line de bat a bat i començarem a mostrar tot el que fem, el que cuidem, el que som... Volem oferir tot tipus d’actuacions, jocs, concursos i mostrar la nostra completa activitat i disponibilitat en aquest temps a través de les xarxes i de la web del Museu. És l’oportunitat de donar a conèixer que som molt més que un museu de trens", destaca la seva directora, Pilar García.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres