Lleure a casa

Les Barraques de Sitges impulsen un concurs de covers amb l’etiqueta #joemquedoacasa

Un jurat especialitzat, format per Miki Núñez, Susana Ventura, Klaus Stroink i Guillem Boltó, decidirà dilluns els 3 finalistes

Redacció Sitges 20-03-2020 10:41 Lectures 1084
Les Barraques de Sitges impulsen un concurs de covers amb l’etiqueta #joemquedoacasa. EIX

Les Barraques de Sitges impulsen un concurs de covers amb l’etiqueta #joemquedoacasa. EIX

Les Barraques de Sitges 2020 impulsen un concurs de covers amb l’etiqueta #joemquedoacasa per promoure la cultura i engrescar les persones amb una iniciativa musical, que pretén treure la part positiva davant el confinament contra el coronavirus. La proposta té molt d’èxit i fins ara ja s’han presentat 36 persones per concursar-hi.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi han de penjar fins aquest diumenge a les seves stories d’Instagram un vídeo, de màxim 60 segons, amb l’instrument que vulguin amb el hastag ‘joemquedoacasa’ i després cal que s’etiquetin. Un jurat especialitzat decidirà els 3 finalistes que després seran sotmesos a votació popular a través d’Instagram.

El jurat, que està format pel cantant Miki Núñez, la cantant Suu (Susana Ventura), el trompetista Klaus Stroink i el trombonista Guillem Boltó, donaran a conèixer el seu veredicte amb el nom dels tres finalistes el proper dilluns. A partir d’aleshores s’iniciarà la votació popular a les xarxes socials per escollir entre els candidats. Les votacions finalitzaran dijous a les 19.00 hores, moment en el qual es coneixerà el nom del guanyador.

El premi del concurs de covers és guanyar un Meet & Greet per a 3 persones amb el grup que es vulgui del cartell de les Barraques de Sitges 2020. Així el guanyador aconseguirà una trobada amb l’artista que hagi triat, podrà veure el seu concert des de l’escenari i obtindrà una samarreta.

Les Barraques de Sitges 2020 estan integrades per les entitats: ABPS, Prado, Retiro, Ateneu Popular, la Saca i la Jove, i compten amb el suport de l’Ajuntament de Sitges. 

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La pandèmia ens obliga a estar tancats a casa, que és la millor manera de frenar els contagis. Després de dues setmanes de confinament, ens agrada pensar en allò que farem quan això s'acabi.

Què és el primer que faràs quan s'aixequi el confinament?

Anar a veure la família
Quedar amb els amics
Sortir a fer esport
Anar a la perruqueria
Organitzar una festa
Passejar per la natura
Crec que em costarà tornar a la rutina
Altres