Carnaval 2020

La Rua Summer de les Roquetes s'ajorna fins l'any vinent, “però no us deixarem sense ploma i color aquest estiu”

L’organització vol mantenir el seu esperit amb propostes per fer a casa

Redacció Sant Pere de Ribes 05-05-2020 20:15 Lectures 1735
La Rua Summer de les Roquetes s'ajorna fins l'any vinent. Ajt Sant Pere de Ribes

La Rua Summer de les Roquetes s'ajorna fins l'any vinent. Ajt Sant Pere de Ribes

La comissió organitzadora de la Rua Summer Carnaval (formada per representats de les entitats Roquefestes, UCER i l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes) reunida la setmana passada ha emès un comunicat on explica que ateses les afectacions que està ocasionant la pandèmia de la Covid-19, i davant la situació actual d’incertesa, enguany l’edició del carnaval d’estiu de les Roquetes no es podrà fer tal i com el coneixem per garantir la salut de les persones participants i públic en general que la fan possible.

Entenent que qualsevol altre format o canvi de dates desvirtuaria l’essència d’aquesta celebració, que per naturalesa es viu i es comparteix al carrer, i, a la vegada,  amb la voluntat de mantenir viva la seva flama per preparar amb més ganes i il·lusió que mai l’edició del 2021, han manifestat que ja està treballant propostes innovadores i diferents per aquest juliol que permetin treure l’esperit carnavalesc, però des de casa i a través d’altres formes i canals d’expressió.

Per això emplacen a la ciutadania a sumar-se en aquestes noves iniciatives que donaran a conèixer ben aviat i a formar-ne part amb el mateix entusiasme i alegria que sempre han mostrat. Aquest 2020 vol ser una edició alternativa, diferent i excepcional que serà sempre recordada i que formarà part de la nostra història. Per estar-ne al dia, podeu seguir la Rua Summer Carnaval a les xarxes socials.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No