Piano

Laura Farré Rozada actua en un festival en línia de Mont-real

La pianista vilanovina ja va actuar al Canadà aquesta tardor, amb concerts a Montreal i Toronto

Redacció Vilanova i la Geltrú 24-06-2020 11:19 Lectures 1848
Laura Farré Rozada actua en un festival en línia de Mont-real. EIX

Laura Farré Rozada actua en un festival en línia de Mont-real. EIX

El Canadà es confirma com un dels estats on la pianista vilanovina Laura Farré Rozada té més seguidors. Ara ha estat reclamada per participar aquest dijous 25 de juny, al Festival  "Ça va bien aller" que organitza la University Club of Montreal. Es tracta d'un festival en línia que va començar a l'abril durant el confinament per la Covid-19. El festival comença a les 17:30 (hora del Quebec) i cada intèrpret oferirà un concert de 30 minuts a través de Zoom.

Farré Rozada ja va actuar al Canadà aquesta tardor, amb concerts a Montreal i Toronto, i dins el marc d'una gira per Nord Amèrica. En aquesta també va presentar el seu disc "The French Reverie" a Nova York, Boston, Chicago, Colorado Springs, Los Angeles i San Francisco.

Al principi de la pandèmia va ser inclosa en la programació del festival confinat (Canadà), on també va tenir important seguiment de públic. Mentre segueix amb la seva gira de concerts, Laura Farré Rozada treballa en el seu doctorat sobre música i matemàtiques al Royal Birmingham Conservatoire, on va obtenir la beca Midlands4Cities AHRC.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No