Amics del museu

Vinseum impulsa la campanya Amics Essencials amb els professionals que han lluitat contra la pandèmia

El museu vol mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que han estat treballant per garantir el benestar de totes i tots nosaltres en dies de confinament total regalant el carnet d’Amic del museu

Redacció Vilafranca del Penedès 24-06-2020 12:02 Lectures 1729

El museu vol mostrar el seu agraïment a totes aquelles persones que han estat treballant per garantir el benestar de totes i tots nosaltres en dies de confinament total regalant el carnet d’Amic del museu a tots els treballadors de sectors essencials que així ho sol·licitin. Entre les persones que poden beneficiar-se d’aquesta campanya s’inclou a personal sanitari, forces de seguretat, bombers, personal de neteja, personal de supermercats, farmacèutics, transportistes de viatgers o de mercaderies, treballadors de benzineres... I, en general, tothom que va continuar treballant fora de casa i per tant posant-se en risc durant els dies de confinament total. Durant tot un any (fins el 30 de juny de 2021), els amics essencials podran gaudir de forma gratuïta dels avantatges de ser Amic del museu.

Aquests avantatges es concreten en:

-Carnet nominatiu d’Amic de VINSEUM.
-Entrada gratuïta a l’exposició permanent.
-Entrada reduïda per a 1 acompanyant.
-Entrada gratuïta a algunes activitats organitzades pel museu i descomptes en la resta de les  activitats organitzades per VINSEUM.
-Preferència en la inscripció a les activitats amb aforament limitat organitzades per VINSEUM.
-Avantatges especials oferts per entitats col·laboradores de VINSEUM (p. ex. Preu amb descompte als concerts del Jazz Club Vilafranca).
-20% de descompte en la compra d’edicions de VINSEUM (CDs, llibres i catàlegs i productes de merchandising de la botiga).
-10% de descompte en la compra de la resta de publicacions i articles de la botiga (inclou els vins dels cellers Amics d’Honor).
-Invitació electrònica a les inauguracions de les exposicions temporals organitzades per VINSEUM.
-Informació prioritària de les activitats de VINSEUM (newsletter mensual i agenda trimestral).
-Lloguer d’espais: 20% de descompte sobre les tarifes generals en el lloguer per a actes propis de l’auditori, la capella, el pati o la terrassa.

Per poder ser gaudir d’aquesta proposta només cal:
1- Omplir un formulari (enllaç)
2- Enviar una imatge acreditativa del sector professional al qual es pertany a vinseum@vinseum.cat (VINSEUM procedirà a eliminar aquesta documentació amb caràcter immediat un cop validat el formulari)

El formulari serà accessible durant tot l’any però, en qualsevol cas, la data de caducitat del carnet essencial serà el 30 de juny de 2021.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No