Festival de Cinema

La nova pel·lícula de Sergi López, 'Rifkin's Festival', inaugurarà la 68a edició del Festival de Sant Sebastià

La nova pel·lícula escrita i dirigida per Woody Allen, 'Rifkin's Festival' s'estrenarà mundialment, fora de competició

ACN Vilanova i la Geltrú 25-06-2020 12:04 Lectures 2020

La nova pel·lícula escrita i dirigida per Woody Allen, 'Rifkin's Festival', s'estrenarà mundialment, fora de competició, al Festival de Cinema de Sant Sebastià el 18 de setembre. La cinta, produïda per Mediapro i que compta amb la participació de l'actor vilanoví Sergi López, es va rodar a Donostia i altres localitats de Guipúscoa l'estiu passat i narra la història d'una parella americana que assisteix al certamen i es queda enamorat del festival, la bellesa i l'encant de la ciutat i de la fantasia del món del cinema. Serà la segona vegada que Allen obre el certamen que, el 2004, li va atorgar el Premi Donostia i li va dedicar una retrospectiva, 'Conocer a Woody Allen', i que des del 1970 ha presentat pel·lícules a diverses seccions del festival.

'Rifkin's Festival' és la quarta col·laboració entre el grup català i el director i guionista, després de 'Midnight in Paris', 'Coneixeràs l'home dels teus somnis' i 'Vicky Cristina Barcelona'. Compta amb Elena Anaya, Louis Garrel, Gina Gershon, Sergi López, Wallace Shawn i Christoph Waltz en el repartiment.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No