E.P. digital

La banda penedesenca Et-Co* estrena el videoclip de Porta'm a la lluna

Amb format de conte animat serveix al grup per presentar el seu nou single

Redacció Sant Pere de Ribes 29-06-2020 12:20 Lectures 1719

La banda penedesenca Et-Co* estrena el videoclip de Porta'm a la lluna. És el videoclip amb format de conte animat amb el qual la banda penedesenca Et-Co* presenta el seu nou single. Un projecte que arran del confinament el seu autor, el ribetà Conde Poveda, va aprofitar per modificar la història prevista i transformar-la en un homenatge a totes les víctimes de la pandèmia, especialment el seu pare mort també a causa del Covid-19.

Amb inspiracions en contes mitològics i en el cinema de Méliés, Porta'm a la lluna explica la història d'un pare i una filla que fan servir la imaginació per viatjar a través de l'espai des de les parets d'una casa. Portam a la lluna és també l'avançament del nou treball discogràfic de la banda. Aquest nou treball serà en format E.P. digital, i es podrà trobar a totes les plataformes digitals (Itunes, Spotify,Amazon...) a la tardor d'aquest 2020.

La banda penedesenca Et-Co* estrena el videoclip de Porta'm a la lluna. EIX
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Entitats ecologistes i animalistes demanen a les administracions públiques que es limiti l'ús de la pirotècnia per l'afectació a la salut de persones i animals per contaminació acústica i també per contaminació de l'aire.

Creus que s'hauria de limitar l'ús de la pirotècnia?


No