Carnaval 2020

La Rua Summer trasllada la festa a les llars per la covid-19

El Carnaval d’estiu de les Roquetes es reinventa amb propostes amb fort protagonisme a les xarxes socials com una gala a l’estil Eurovisió

La Rua Summer trasllada la festa a les llars per la covid-19. Ajt Sant Pere de Ribes

La Rua Summer trasllada la festa a les llars per la covid-19. Ajt Sant Pere de Ribes

La Comissió organitzadora de la Rua Summer Carnaval (integrada per representants de les entitats Roquefestes i UCER i per l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes) ha posposat per l’any vinent la celebració del carnaval d’estiu de les Roquetes, No obstant, com van anunciar el mes de maig en un comunicat, “per mantenir viva la seva flama” i no deixar a participants i públic “sense plomes ni clor” ha proposat enguany algunes iniciatives pensades per celebrar des de casa, amb l’objectiu de garantir la salut de les persones davant la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, s’ha optat per “una edició alternativa, diferent i excepcional”, que tindrà lloc dissabte, 11 de juliol, amb un protagonisme important a les xarxes socials. Els organitzadors han descartat qualsevol altre format o canvi de dates, entenent que “desvirtuaria l’essència d’aquesta celebració”.

L’esdeveniment central de la jornada serà la primera edició de la Ruasummervision, una gala amb els playbacks dels que s’hi vulguin presentar emesa a través del Youtube i el Facebook de la Rua Summer a partir de les 22h. En els vídeos, els participants, convenientment disfressats, hauran de fer un playback de la cançó que escullin, preferentment de temàtica carnavalesca i evitant temes amb missatges violents o sexistes. Hi poden participar un màxim de deu persones per enregistrament, que haurà de tenir una durada màxima de tres minuts. Els vídeos, en format horitzontal, s’han d’enviar al correu electrònic de la Rua Summer (ruasummercarnaval@gmail.com) abans del 5 de juliol.

La Ruasummervision tindrà l’estructura d’una gala a l’estil Eurovisió, presentada per Mateo Vergara i Pupi Puisson. Hi haurà jurat, guanyadors, connexions en directe i dj’s. Se seleccionaran 15 performances finalistes, que optaran als tres primers premis, xecs de diferent valor (300€, 200€ i 100€) per bescanviar per productes de comerços associats de la UCER.

D’altra banda, Canal Blau TV emetrà la Rua Summer Kids 2019 el dissabte, 11 de juliol, a les 21h. L’endemà diumenge, a les 21h, la televisió comarcal oferirà la retransmissió de la Rua Summer 2019.


Concurs de façanes, finestres, balcons i carrers

L’organització de la Rua Summer també ha convocat el primer Concurs de Façanes, Finestres, Balcons i Carrers Rua Summer Carnaval, que s’hauran de guarnir amb motius carnavalescos del 10 al 12 de juliol. Els participants s’han d’inscriure a través del correu electrònic de l’esdeveniment (ruasummercarnaval@gmail.com) fins al 3 de juliol. Els tres primers classificats rebran, respectivament, premis de 200€, 150€ i 50€.

Per últim, s’instal·larà un photocall amb motiu de la Rua Summer 2020 el dissabte, 11 de juliol, de les 17h a les 20h. Tots aquells que s’hi facin la foto rebran un xec descompte per bescanviar per productes dels comerços de la UCER. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!