Festival de música

El Nowa Reggae cancel·la l'edició d'aquest 2020

El festival estudiava posposar els concerts fins el setembre però finalment trasllada el cartell a l'estiu del 2021

ACN/ Gemma Sánchez Vilanova i la Geltrú 23-07-2020 10:42 Lectures 800
Pla contrapicat de Rata & The Witheys, en un dels primers concerts del Nowa Reggae 2016. ACN

Pla contrapicat de Rata & The Witheys, en un dels primers concerts del Nowa Reggae 2016. ACN

Els organitzadors del Nowa Reggae han donat per cancel·lada l'edició d'aquest 2020. Si bé a finals de juny van anunciar que estudiaven traslladar al setembre la programació inicialment prevista pel 17 i 18 de juliol, aquest dijous han anunciat que enguany anul·len el festival i traslladen tot el cartell a l'estiu del 2021. "Malgrat els esforços i després d'intensos debats interns, la celebració del 15è aniversari del festival mereix celebrar-se en unes condicions més favorables", apunten els impulsors en un comunicat, tot lamentant la situació provocada per l'emergència sanitària. D'aquesta manera, el Nowa Reggae anuncia la propera edició del 16 i 17 de juliol del 2021 al Parc de Ribes Roges.

Als grups ja anunciats, com Skatalà, Senyor Oca, JazzWoman, Heartical, Women Soldier i New Level Bcn s'hi sumen noves confirmacions, com Nowa Showcase. Es tracta d'una proposta artística exclusiva impulsada pel propi Festival, que oferirà "al més pur estil jamaicà" les actuacions del cantant londinenc d’ascendència jamaicana Alpheus, el cantant i productor càntabre Roberto Sánchez i dos dels artistes locals més actius, Puppa Congo i Paula Bu, tots ells acompanyats per la banda de Barcelona The Same Song Band.

L’organització ha anunciat que les entrades ja venudes pel 2020 seran vàlides per a l'any vinent, mentre s'han posat nous abonaments a la venda a un preu de 25 euros. Tanmateix, s'ofereix la possibilitat de recuperar els diners dels abonaments d'aquest 2020.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No