Festival de música

El cicle de concerts ‘Imprescindibles’ posa en valor "la cultura segura" a Sitges

El proper dissabte, 1 d’agost, el pop rock protagonitzarà els concerts dels grups Sr. Ramírez i Pancho, a les 20 hores a l’Hort de Can Falç

Redacció Sitges 27-07-2020 17:18 Lectures 332

Arxivat a:

El cicle de concerts ‘Imprescindibles’ posa en valor

El cicle de concerts ‘Imprescindibles’ posa en valor "la cultura segura" a Sitges. Ajuntament de Sitges

El cicle de concerts ‘Impresincidlbes’ ha arrencat aquest cap de setmana amb els concerts de Pacosan i La Orden dissabte a l’Hort de Can Falç, i a l’endemà amb les actuacions de Fredrik Carlquist Quartet i Tebarim Nomar, al mateix emplaçament.

El regidor de Cultura, Xavier Salmerón ha explicat que “des de l’Ajuntament apostem per posar en valor la cultura i apostem per fer-ho de forma segura, amb totes les garanties sanitàries i de seguretat”. El regidor ha destacat que “el cicle vol  reconèixer tot l’esforç que han fet els artistes locals durant el confinament. Ells i elles ens han apropat el seu art de forma altruista i solidària per tal de fer-nos més fàcils els dies més difícils”.

L’estrena del cicle de concerts Imprescindibles’ constata que la cultura és segura, tot i les restriccions que s’han de complir per evitar contagis de Covid-19. Aquest cap de setmana s’ha vist “un comportament exemplar cap a la normativa actual amb les mesures de prevenció i seguretat”, tal com ha descrit el regidor de Cultura. 

Els espectadors han pogut gaudir de diferents estils com el rock psicodèlic de Pacosan i el rap de La Orden durant l’estrena del cicle i, a l’endemà, amb el jazz de la mà de Fredrik Carlquist Quartet i els ritmes singulars del cantautor Tebarim Nomar en una actuació sorpresa acompanyat del pianista sitgetà Òscar Ferret.

La programació del cicle ‘Imprescindibles’ continuarà dissabte, 1 d’agost, amb Sr. Ramírez, el grup liderat pel cantant Sergi Ramírez, i Pancho, la banda encapçalada per Justo Conde. 

El 8 d’agost actuaran Sitges Rock Café Band i Rumbalmis, i el 15 d’agost K-liu i BKT Brass Band.

‘Imprescindibles’

‘Imprescindibles’ és un cicle de concerts amb artistes residents a la vila que té per objectiu donar suport i reactivar l’escena musical sitgetana i també agrair el talent i l'escalf que han regalat a la ciutadania els músics locals de forma gratuïta a través de les xarxes socials durant els mesos de confinament.

Tots els concerts del Cicle 'Imprescindibles', a l'Hort de Can Falç de Sitges, són d'accés lliure amb aforament limitat. Els concerts són de 20h a 22h. L'obertura de portes és a les 19.30h i l'accés d'entrada és pel Carreró de Can Falç i la sortida pel Passatge Mossèn Fèlix Clarà. L'ús de mascareta és obligatori dins el recinte.

Tot el cicle de concerts es retransmet en directe a través del canal de youtube i de Facebook de l'Ajuntament de Sitges per a totes aquelles persones que els vulguin seguir des de casa.

CICLE DE CONCERTS ‘IMPRESCINDIBLES’
Hort de Can Falç, de 20.00 a 22.00 h

Dissabte 1 d’agost de 2020
Sr. RAMÍREZ
PANCHO
Dissabte 8 d’agost de 2020
SITGES ROCK CAFÉ BAND
RUMBALMINS
Dissabte 15 d’agost de 2020
BKT BRASS BAND (Ska Reggae Jazz)
K-LIU (Pop Rock)

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No