Festa Major 2020

Dafnis Balduz i Carla Barroso porten l’amistat als escenaris

L’espectacle ‘Amics’, que combina text i músiques de tota vida, es representa aquest dilluns 3 d’agost a la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú

Bàrbara Scuderi Vilanova i la Geltrú 31-07-2020 17:51 Lectures 2286
Dafnis Balduz i Carla Barroso porten l’amistat als escenaris. EIX

Dafnis Balduz i Carla Barroso porten l’amistat als escenaris. EIX

L’actor Dafnis Balduz i la compositora i cantant Carla Barroso porten l’amistat a l’escenari de la plaça del Port de Vilanova i la Geltrú. L’espectacle Amics és una combinació de text i músiques de tota una vida en comú, que recull, amb un gran sentit de l’humor, les emocions i les complicitats entre dos amics.

El fil argumental és també un fil musical, en què els artistes passegen (i es canta) la banda sonora de les seves vides (i de les nostres vides, es pot dir). Una proposta nascuda per reivindicar el valor de les relacions socials i l’amistat, que després del confinament viscut “ens hem adonat de la importància que té”.

Dafnis Balduz confessa que el diàleg amb Carla Barroso a l’escenari és un diàleg que convida a viatjar en el temps, reviure experiències i anècdotes, d’aquelles que deixen diferents sabors a la boca... “sempre en positiu!”.

Un missatge d’esperança, un missatge, doncs, optimista cent per cent Balduz, i sonorament magistral, cent per cent Barroso. Una fusió d’art que conté text i músiques originals i pròpies combinades amb un repertori universal, “des de les músiques dels pares fins a...” i no ho diu. L’actor vilanoví es reserva els secrets de l’espectacle perquè així quan l’escenari a cel obert de la plaça del Port il·lumini els seus rostres, el viatge començarà sense el pes d’un equipatge que no serà necessari, perquè el més important es porta dins i Balduz i Barroso prometen que es noti.

Poesia, cançó i humor formen part del diàleg d’una amistat, que pot representar totes les amistats: amb sinceritats (totes elles), amb anècdotes (les que es poden explicar) i sobretot una bona dosi de reflexions, entre elles la importància de la cultura a les nostres vides.

L’espectacle, es presenta aquest dilluns 3 d’agost en dues funcions i s’emmarca en els actes de la Festa Major de la ciutat, és gratuït i d’aforament limitat amb reserva d’entrada, tant per internet com presencialment a la taquilla del Teatre Principal.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No