Festa Major 2020

Sant Sadurní prepara unes Fires i Festes més segures, amb una programació reduïda i en clau local

Serà imprescindible entrada i document d'identificació personal per accedir a totes les activitats, siguin gratuïtes o de pagament

Redacció Sant Sadurní d'Anoia 27-08-2020 20:34 Lectures 2046
Sant Sadurní prepara unes Fires i Festes més segures, amb una programació reduïda i en clau local. EIX

Sant Sadurní prepara unes Fires i Festes més segures, amb una programació reduïda i en clau local. EIX

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Sadurni presentarà el proper cap de setmana la programació prevista per a l’edició d’enguany de les Fires i Festes, que es desenvoluparan en un context especial a causa de la crisi sanitària, amb una logística i mesures de seguretat sense precedents.

Seran unes Fires en versió reduïda i adaptades a les circumstàncies. Totes les activitats previstes, siguin gratuïtes o de pagament, tindran un aforament limitat i serà imprescindible accedir amb entrada i acompanyat d’un document d’identificació personal.

Les cercaviles, correfocs i actes tradicionals com la Festa de la Fil.loxera han quedat suspesos. Bona part de la programació es traslladarà als terrenys del costat del CAP de Sant Sadurní, on s’hi habilitarà un espai tancat i perimetrat i que comptarà amb un escenari permanent durant els dies de Fires i Festes.

MESURES DE SEGURETAT

L’Ajuntament de Sant Sadurní prendrà diverses mesures per assegurar la traçabilitat i el seguiment de tots els espectadors que accedeixin a cadascuna de les activitats.

Les persones assistents hauran de portar obligatòriament mascareta. En els accesos al recinte hi haurà també punts de neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i es prendrà la temperatura. En qualsevol cas, la programació estarà subjecta a les circumstàncies de cada moment i l’evolució de la situació sanitària, així com a les condicions que decretin les autoritats competents.

COM ACONSEGUIR UNA ENTRADA

A partir del dilluns 31 d’agost es podran adquirir les entrades per a cadascuna de les activitats, imprescindible per a poder assistir als espectacles i concerts, tant si són gratuïts com de pagament.

Fins al 4 de setembre es donarà preferència als veïns i veïnes de Sant Sadurní i només es podran adquirir presencialment als punts de venda que s’instal.laran al Casal d’Entitats (accés pel carrer Campanar) i a L'Índex (c/ Pompeu Fabra), en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores. A partir del 4 de setembre també es podran adquirir per internet.

Tant si s’adquireixen presencialment com per internet caldrà facilitar el número de DNI de totes les persones que sol·licitin entrada. Es podra demanar un màxim de quatre entrades per persona. Les entrades seran personals i intransferibles.

Des de l’Ajuntament es fa una crida al civisme i la responsabilitat, amb la intenció que els actes de Fires es desenvolupin amb totes les garanties i màxima normalitat, i trasllada també la seva voluntat i compromís que siguin unes festes en clau local, amb i per a la ciutadania de Sant Sadurní.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

La comarca del Garraf està registrant en els darrers dies un repunt dels casos de coronavirus entre la població i la Generalitat ha suspès els ingressos, les visites i les sortides de les residències de gent gran de Sitges

Creus que la població s'ha relaxat i no compleix amb les mesures de prevenció de contagis?


No