Festa Major 2020

Canyelles suspèn la Festa Major Petita

Per evitar riscos de propagació de la Covid-19, en un moment en què el perill de rebrot és elevat

Redacció Canyelles 01-09-2020 18:12 Lectures 1040
Canyelles suspèn la Festa Major Petita. Ajuntament de Canyelles

Canyelles suspèn la Festa Major Petita. Ajuntament de Canyelles

L'equip de govern municipal ha decidit suspendre la celebració de la Festa Major Petita de Sant Nicolau per garantir la seguretat dels ciutadans i evitar aglomeracions de persones davant l’alt perill de contagi de Covid-19.

La Generalitat manté la resolució que prohibeix les trobades de més de deu persones tant en l'espai públic com el privat. La Festa Major Petita s’havia de celebrar el 10 i 11 de setembre.

És un gran sacrifici anunciar que no es pot fer la Festa Major Petita. Però ens han comunicat que no podem fer-la perquè no es pot garantir que no hi hauria acumulació de gent, ha lamentat l'alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, que també ha fet una crida a la responsabilitat dels ciutadans per evitar contagis. Tothom estem exposats.

Pels mateixos motius tampoc no es podrà celebrar la tradicional ofrena floral al Monument als Segadors ni l'Anada a Peu al Pic de l'Àliga amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, que coincideix amb la Festa Major Petita. Això no obstant, la Diada se celebrarà de manera simbòlica, ja que es penjarà la senyera a la plaça de l'Onze de Setembre, com és tradicional.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No