Nou treball discogràfic

Laura Farré Rozada busca petits mecenes per publicar el nou disc Nimbus

El segon treball de la pianista i matemàtica vilanovina és un viatge musical per les possibilitats creatives i conceptuals de l'aigua, tot divulgant el repertori pianístic del segle XXI

Redacció Vilanova i la Geltrú 08-11-2020 11:20 Lectures 2583

Laura Farré Rozada ja té en camí el seu segon disc 'Nimbus' i avui dilluns 9 de novembre a les 10h del matí, comença una campanya de micromecenatge a Verkami per trobar petits mecenes que el facin possible. El repte és aconseguir 5.000 euros en el termini de 40 dies a través d'aquesta plataforma de micromecenatge, a la que s'acullen nombrosos artistes per fer realitat els seus projectes.

"Nimbus" consta de 9 obres, i és la segona part conceptual del seu disc de debut 'The French Reverie' (2018). Amb aquest segon treball, la pianista vilanovina completa el seu homenatge discogràfic al repertori pianístic francès dels segles XX i XXI, i concretament a la figura del compositor Olivier Messiaen (1908-1992).

El disc explora les possibilitats creatives i conceptuals de l'aigua, amb l'objectiu de seguir divulgant el repertori pianístic contemporani al públic general, i amb un incís especial en la música contemporània asiàtica. El projecte presenta algunes de les obres més importants dels compositors francesos Maurice Ravel i Pierre Jodlowski; els japonesos Toru Takemitsu i Dai Fujikura; la sud-coreana Unsuk Chin; i la islandesa Anna Thorvaldsdóttir. A més a més, el disc inclou dues primícies discogràfiques: una obra del compositor català Josep Maria Guix, i un encàrrec a la compositora xinesa Yixuan Zhao.

En aquest nou disc, Farré Rozada explora noves sonoritats del piano i les complementa amb electrònica i instruments de percussió. Amb aquesta proposta, vol seguir apropant la música contemporània a tot tipus de públics, un projecte que ja inicià amb el seu debut 'The French Reverie'. Aquest va ser finançat per més de 200 mecenes de 28 països d'arreu del món, i la gira de presentació la va portar a actuar a 5 països diferents, incloent una gira de 6 setmanes pels Estats Units i Canadà.

Per col·laborar en aquest nou projecte de la pianista i matemàtica vilanovina, es poden fer aportacions a partir de 10 euros. Totes les aportacions tenen recompensa, i amb la seva col·laboració, els mecenes poden obtenir el disc, tant en format digital com físic; entrades de concert, recitals privats i conferències sobre música i matemàtiques. Una novetat del disc és que serà en format de Llibre-Disc, i inclourà textos de Farré Rozada i d'alguns dels compositors, entre d'altres col·laboradors.

'Nimbus' s'ha enregistrat a l'estudi de l'Albert Moraleda, i es publicarà amb la discogràfica catalana Seed Music, que recentment ha començat a fer-se càrrec també del management de la pianista vilanovina. Es preveu que el disc surti a la llum a principis del 2021.

Laura Farré Rozada busca petits mecenes per publicar el nou disc Nimbus. EIX
Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No