Nadal 2020

Dilluns comença la venda d’entrades online per a la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon de Vilafranca

Les entrades de la Fàbrica de Joguines es podran comprar exclusivament online al web https://entrades.vilafranca.cat/ i el preu serà de 4€ els adults i 2€ els infants (de 3 a 12 anys)

Redacció Vilafranca del Penedès 17-11-2020 20:01 Lectures 1162
Dilluns comença la venda d’entrades online per a la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon de Vilafranca. EIX

Dilluns comença la venda d’entrades online per a la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon de Vilafranca. EIX

A partir del proper dilluns 23 de novembre ja estaran a la venda de forma online les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines del Patge Raimon, que tornarà a obrir les portes els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre de 2020 i 2, 3 i 4 de gener de 2021.

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon és un indret ple d'il·lusió i màgia situat en un antic celler de vi del carrer del Comerç núm. 29 de Vilafranca. Enmig d'una activitat frenètica, els divertits personatges que treballen a la fàbrica s'encarreguen d'ordenar totes les cartes que han enviat les nenes i els nens als Reis d'Orient, i d'organitzar les comandes perquè la nit de Reis cadascú rebi el seu regal.

Les entrades de la Fàbrica de Joguines es podran comprar exclusivament online al web https://entrades.vilafranca.cat/ i el preu serà de 4€ els adults i 2€ els infants (de 3 a 12 anys). Les persones adultes només podran comprar entrades si van acompanyades d'almenys 1 infant, amb un màxim de 2 adults i 4 infants per compra. Tots els infants i menors hauran d'anar acompanyats d'una persona major d'edat.

Enguany, la visita a la Fàbrica de les Joguines s’ha adaptat a tots els protocols sanitaris. El públic accedirà a l'interior de la fàbrica en franges de 15 minuts i en grups molt reduïts de nuclis familiars o de convivència per tal que durant el recorregut es guardin les distàncies establertes en els protocols de prevenció de la COVID-19. Així mateix, serà obligatori el rentat de mans i l'ús de mascareta durant tota la visita.

La Fàbrica de Joguines del Patge Raimon serà una de les activitats principals que des de l'Ajuntament de Vilafranca s'estan preparant per a les properes festes nadalenques per tal que els infants i les seves famílies puguin gaudir amb total seguretat de les tradicions i activitats d’aquestes dates. En les properes setmanes s’aniran anunciant noves activitats que faran que les festes de Nadal siguin màgiques un any més i alhora totalment adaptades a les mesures de seguretat COVID-19 establertes en cada moment.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No