Desconfinament

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca reobren portes amb Ovidi 25 i Un dia qualsevol

Les persones que pel confinament municipal no puguin assistir a les dues representacions poden sol·licitar retorn de l’import

Redacció Vilafranca del Penedès 24-11-2020 18:20 Lectures 571
El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca reobren portes amb Ovidi 25 i Un dia qualsevol. EIX

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca reobren portes amb Ovidi 25 i Un dia qualsevol. EIX

Després de l’aturada escènica de les darreres setmanes, es reobren les portes del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca amb dos espectacles que es van haver d’ajornar la temporada passada i, finalment, arriben a Vilafranca aquest cap de setmana.

El proper divendres 27 de març, a les 20h, a l’Auditori de Vilafranca trepitjaran l’escenari Borja Penalba, Mireia Vives, David Fernàndez i David Caño amb l’espectacle Ovidi 25. Un concert que coincideix amb el 25è aniversari de quan Ovidi Montllor “va marxar de vacances” i que forma part del Festival Barnasants.

Diumenge 29 de novembre, a les 19h, al Teatre Cal Bolet serà el torn teatral amb l’obra Un dia qualsevol d’Oriol Tarrasón amb la companyia Les Antonietes interpretada per Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla. Una comèdia agredolça sobre la tercera edat que parla de temes com l’eutanàsia, el sexe, l'autonomia i la solitud. Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”.

Entrades:

De manera anticipada per Internet a: https://espectacles.vilafranca.cat/ i a les taquilles del Teatre Cal Bolet cada dijous, no festiu, de 6 a 8 de la tarda.

Les entrades que quedin disponibles es vendran a les taquilles a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Retorn d’entrades a les persones de fora de Vilafranca

Les persones de fora de Vilafranca poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades abans del dia 27 de novembre a espectacles@vilafranca.cat indicant: 

•        Nom de l’espectacle

•        Nom i cognoms de la persona que va fer la compra

•        Indicar la fila/es i seient/es de cada espectacle a retornar

Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no es pot informar del dia que s’iniciaran els retorns però es treballarà per fer-ho al més aviat possible.

Es pot consultar tot el procediment de retorn d’entrades a https://espectacles.vilafranca.cat/noticies/

 

Disposició de la sala

L'aforament de la sala és del 50% amb butaques bloquejades a la dreta i a l'esquerra de cada seient ocupat.

No està permès canviar de butaca assignada. Davant de qualsevol dubte, es pot consultar al personal de sala.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No