Reis 2021

Els Reis d'Orient arribaran al Vendrell amb un espectacle a la pista d'atletisme

L'aforament estarà limitat, només podrà entrar un adult amb cada infant i caldrà reserva prèvia

ACN El Vendrell 03-12-2020 17:26 Lectures 1958
Els Reis d'Orient arribaran al Vendrell amb un espectacle a la pista d'atletisme. Ajuntament del Vendrell

Els Reis d'Orient arribaran al Vendrell amb un espectacle a la pista d'atletisme. Ajuntament del Vendrell

El Vendrell rebrà els Reis d'Orient el proper 5 de gener amb un espectacle teatral a la pista d'atletisme. És l'alternativa a la cavalcada que han presentat aquest dijous l'Ajuntament i l'Associació de Reis, que descarten organitzar el seguici tradicional pel risc de crear aglomeracions. El nou espectacle se celebrarà en dues sessions–a les 18h i a les 20h-, i serà necessari reservar entrada prèvia. L'aforament estarà limitat per sota de la totalitat habitual de seients de l'espai, i només es permetrà un adult acompanyant cada infant. La mateixa nit de Reis, Ses Majestats faran el repartiment habitual de joguines casa per casa per trobar-se amb els infants però aquest cop no accediran als domicilis i faran les entregues a peu de carrer.

"Òbviament enguany no podrem celebrar la cavalcada en el format en què estem acostumats perquè la situació sanitària no ho permet", ha destacat el regidor de Festes, Christian Soriano, que ha remarcat que l'entrada a l'espectacle alternatiu serà prioritària per als nens i nenes empadronats al municipi. També es limitarà l'edat de la canalla: només es permetrà l'accés a infants nascuts després del 2010, exceptuant aquells nanos amb germans més petits.

Les entrades per a aquest espectacle es podran reservar a partir del dia 9 de desembre a través del web de l'Ajuntament o bé presencialment a l'Escola Municipal de Música Pau Casals de la Plaça del Tivoli. En paral·lel, s'habilitarà la reserva a través de whatsapp als números 607493832 i 676501831. Per a qui no pugui assistir a l'espectacle, està prevista la transmissió a través de Ràdio Televisió El Vendrell.

Prèviament a l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar, els dies 2 i 3 de gener a les mateixes pistes d'atletisme s'hi instal·laran els missatgers reials per recollir les cartes de tots els infants. Per accedir al recinte també serà necessari reservar entrada.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No