Festes d'hivern

Vilafranca presenta les Festes de Sant Raimon adaptades a la situació de pandèmia

Per quart any consecutiu, l’Agrupació dels Raimons ha estat l’encarregada d’organitzar les Festes de Sant Raimon de Vilafranca

ACN Vilafranca del Penedès 07-01-2021 16:42 Lectures 3663
Vilafranca presenta  les Festes de Sant Raimon adaptades a la situació de pandèmia. Ajuntament de Vilafranca

Vilafranca presenta les Festes de Sant Raimon adaptades a la situació de pandèmia. Ajuntament de Vilafranca

L’Agrupació dels Raimons van presentar les Festes de Sant Raimon 2021 (del 15 al 24 de gener) que afirmen que seran segures i adaptades en tot moment a les mesures per prevenir la propagació de la Covid-19 que siguin vigents.

La situació provocada per la pandèmia també ha inspirat l’agrupació en el disseny de la imatge que identifica l’edició 2021 de les Festes. Es tracta d’una imatge sòbria i moderna alhora, on “bombolles” de 6 lletres conviuen entre elles, guardant sempre les distàncies.

Pel que fa al contingut del programa, Raimon Bové, membre de l’Agrupació dels Raimon, explicava que, com no podia ser d’altra manera, també s’ha hagut de modificar i adaptar a la situació de pandèmia i calculen que han reduït aproximadament a la meitat els actes que trobaríem en una edició normal.

Formen part del programa activitats diverses des de concerts fins a actes familiars repartits en 2 caps de setmana entre el 15 i el 24 de gener. Totes són activitats gratuïtes amb aforament limitat i respectant les mesures Covid en tot moment.

El concert estrella tindrà lloc el dissabte 23 de gener a les 19:30h al Teatre Cal Bolet i anirà a càrrec de Dama y los vagabundos, un grup de músics liderats pel vilafranquí David Palau.

Raimon Bové també va voler destacar que el programa pot patir modificacions i cancel·lacions en funció de les mesures que es vagin decretant per prevenir el contagi.

Finalment, Ricard Rafecas, regidor de Cultura, va voler agrair l’esforç de l’Agrupació dels Raimons per, malgrat la situació difícil en que ens trobem, oferir a la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament, propostes culturals que alimenten l’esperit “com si les Festes de Sant Raimon, aquest any més que mai, fossin un regal de Reis tardà”.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No