Nova etapa

Els Bordegassos renoven la seva junta amb Jaume Pujol com a president i Sergi Pérez com a cap de colla

Entre els objectius de la nova junta cal destacar la gran aposta per l’àrea social

Redacció Vilanova i la Geltrú 01-02-2021 18:32 Lectures 2091
Els Bordegassos renoven la seva junta amb Jaume Pujol com a president i Sergi Pérez com a cap de colla. Bordegassos

Els Bordegassos renoven la seva junta amb Jaume Pujol com a president i Sergi Pérez com a cap de colla. Bordegassos

L’assemblea general ordinària dels Bordegassos de Vilanova, celebrada aquest cap de setmana a la seva seu social, ha aprovat l’elecció de la nova junta de la colla amb un projecte de dos anys. Dissabte 30, i a causa de les restriccions per la situació sanitària, es va dur a terme l’assemblea general ordinària dels Bordegassos de Vilanova, en una retransmissió en directe a través del canal de Youtube de la colla, en la qual es va fer un resum de la temporada de la mà de la junta sortint i es va presentar l’única candidatura.

Les votacions es van dur a terme diumenge 31 al local social de la colla. Per tal de poder garantir el vot, aquells que no poguessin assistir al local tenien la possibilitat de fer el seu vot per videotrucada. Finalment, amb 109 vots a favor, 0 en contra, 4 abstencions i 1 nul, la nova candidatura, amb Jaume Pujol com a president i Sergi Pérez com a cap de colla, va quedar aprovada.

Els equips de la nova junta es distribuiran en tres grans branques: àrea administrativa, àrea social (fins ara, encabida dins de l’àrea administrativa) i àrea tècnica. Entre els objectius de la nova junta cal destacar la gran aposta per l’àrea social, que inclou Imatge i Comunicació i la creació d’una nova comissió que té per nom Acció Social. A través de la col·laboració entre departaments, i donat que la possibilitat defer castells aquesta temporada és una incògnita, es pretén reforçar la part més social de la colla, de manera que s’obri a la comarca.

La composició de la Junta serà la següent:
President: Jaume Pujol
Cap de colla: Sergi Pérez
Vicepresidenta: Clàudia Roig
Vicepresident: Julio Cabrera
Tresoreria: Aleix Caminal
Secretaria: Inma Muñoz
Portaveu àrea social: Laia Pujol
Vocalia Imatge i Comunicació: Miren Diodati i Albert Blanes
Vocalia Acció Social: Sergi Garriga
Vocalia Igualtat: Xesca Meya

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No