Carnaval 2021

Canyelles proposa una passejada visual pels carnavals d’edicions anteriors

Tot i que no es podrà celebrar la tradicional Rua de Disfresses, el Rei Carnestoltes ja ha enviat el seu missatge

Redacció Canyelles 05-02-2021 12:04 Lectures 2544

Canyelles celebra un Carnaval diferent aquest 2021 i per fer-ho proposa una retrospectiva per les edicions dels Carnavals anteriors. Al llarg de la setmana s’anirà fent una passejada visual per les rues de les edicions, que es podrà seguir per la pàgina web i les xarxes municipals.

I també es proposa a tots els ciutadans que enviïn fotografies dels seus Carnavals a cultura@canyelles.cat, per després compartir-les als mitjans i xarxes mjunicipals.

Des de l'Àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Canyelles es vol agrair l'esforç i la implicació que any rere any mostren les entitats i grups del municipi, que han fet possible gaudir d'un Carnaval espectacular a Canyelles. Una festa que els darrers anys no ha parat de créixer en qualitat, participació i públic en cada edició. L'any passat a la Rua de Carnaval van participar més de 1.300 persones i una vintena de carrosses de grups locals i d'arreu del Penedès i el Garraf.

La pandèmia de la Covid-19 ha fet impossible  celebrar el Carnaval als carrers del municipi, per garantir la seguretat sanitària, complint amb les mesures imposdes per la Generalitat de Catalunya.

MISSATGE DE SM EL REI CARNESTOLTES

SM el Rei Carnestoltes ha volgut donar un missatge als ciutadans per assegurar-los que, tot I el parèntesi d’aquest any,  l’any que ve es tornarà a gaudir de la festa.

Canyelles proposa una passejada visual pels carnavals d’edicions anteriors. Ajuntament de Canyelles
GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

A les portes del final del curs escolar, segurament ja heu començat a preparar les vacances. Mar, muntanya, viatge a l'estranger, sortides a l'entorn més proper...

On marxareu de vacances aquest estiu?

A una destinació catalana
A una destinació dins de l'Estat
A una destinació a l'estranger
Ens quedem a casa