Festival de música

Arrenca la setena edició del solidari MUSiCVEU Festival amb una programació de luxe

Un gran concert a càrrec de la formació Barcelona Gospel Messengers a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès obre el festival aquest dissabte

Redacció Vilafranca del Penedès 25-02-2021 10:11 Lectures 2583
Barcelona Gospel Messengers . EIX

Barcelona Gospel Messengers . EIX

Aquest cap de setmana arrenca la setena edició del solidari MUSiCVEU Festival amb una programació de luxe. Un gran concert a càrrec de la formació Barcelona Gospel Messengers a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca del Penedès obrirà el festival aquest dissabte. El MUSiCVEU Festival comptarà amb actuacions d’artistes com l’artista revelació d’aquest 2020 Suu, el popular i conegut Peyu, Carla Motis Quartet & Andrea Motis Featuring Chamorro o The Hanfris Quartet, entre altres.

Una programació de luxe

Un bon exemple d'aquest cartell de luxe que presenta enguany el Festival és el concert que oferirà la més que coneguda SUU, un fenomen musical que han nascut gràcies a les xarxes socials, també comptarà amb l'actuació de l'humorista PEYU conegut per les seves aparicions en ràdio, televisió i teatre. LA SANT ANDREU JAZZ BAND que enguany celebra el seu 15è aniversari, THE HANFRIS QUARTET, és un grup vocal masculí que ajunten les seves capacitats per oferir un concert d'alta qualitat tècnica i interpretativa que els ha aportat molts reconeixements durant aquests deu anys. Aquest són uns exemples de l’excel·lent i amplia del Festival.

La clausura del Festival serà el 21 d’agost als jardins de les CAVES ROVELLATS on actuarà la coneguda formació amb CARLA MOTIS QUARTET & ANDREA MOTIS featuring Chamorro.

Moltes són les raons per considerar que el MUSiCVEU és un Festival amb un segell únic i gràcies a això s'ha anat consolidant al llarg de les sis darreres edicions com una proposta cultural ferma que va més enllà del Penedès i que ha aplegat milers d’espectadors. Des de l'edició del 2017, el Festival organitzat per la Fundació Pinnae, s’hi va afegir el vessant solidari que enguany tindrà continuïtat en l'entitat el REBOST SOLIDARI de l’associació RESSÒ.

Programació de luxe a preus populars

Els espais on se celebraran els 10 concerts també serà un dels grans atractius del MUSiCVEU Festival, per una banda l'auditori Fòrum Berger Balaguer amb un excel·lent equipament per gaudir de la música en directe de manera confortable i per l’altra banda espais com la Seu dels Castellers de Vilafranca Cal Figarot, la seu dels Falcons de Vilafranca, la Basílica de Santa Maria, Teatre El Casal i per acabar els jardins de les Caves Rovellats que tots formaran part de les actuacions d’aquesta edició del MUSiCVEU.

El preu de les entrades oscil·la entre 10 i 15 euros i es poden comprar tant a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer com a través del web del MUSiCVEU.

El MUSiCVEU, un referent musical que arriba a la 7a edició

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d'una cartellera d'artistes i grups musicals, d'òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria,  Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Falcons de Vilafranca, Teatre El Casal i Caves Rovellats per cedir els seus espais per celebrar els concerts i convida a tothom a participar d'aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany serà en benefici el REBOST SOLIDARI de l’associació RESSÒ.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No