Equipaments

Les biblioteques de Sant Pere de Ribes ofereixen préstec a domicili a la ciutadania amb problemes de mobilitat

El servei, gratuït, està adreçat a majors de 65 anys i persones amb mobilitat reduïda o confinades per la Covid-19

Redacció Sant Pere de Ribes 25-02-2021 17:13 Lectures 2333
Les biblioteques de Sant Pere de Ribes ofereixen préstec a domicili a la ciutadania amb problemes de mobilitat. EIX

Les biblioteques de Sant Pere de Ribes ofereixen préstec a domicili a la ciutadania amb problemes de mobilitat. EIX

Les dues biblioteques públiques de Sant Pere de Ribes han posat en marxa un servei de préstec a domicili gratuït per a residents al municipi que, per diferents motius, tinguin limitada la seva mobilitat. La iniciativa està adreçada a majors de 65 anys i persones amb mobilitat reduïda o que estiguin confinades per la Covid-19.

Totes les peticions d’informació i sol·licituds s’han d’adreçar per telèfon o correu electrònic a les biblioteques Manuel de Pedrolo de Ribes (93 896 40 20 – b.st.pereribes.mp@diba.cat) o Josep Pla de les Roquetes (93 896 57 25 – b.st.pereribes.jp@diba.cat). També es poden fer a través del canal Pregunta a la teva biblioteca de l’aplicació Tellfy.

Les trucades a les biblioteques s’han de fer en els respectius horaris d’obertura. De dilluns a divendres, la Manuel de Pedrolo obre a les 15h i la Josep Pla, a les 15.30h. Tots dos equipaments tanquen a les 20h i obren els dissabtes, de 10h a 14h.

A banda de residir a Sant Pere de Ribes, tothom que estigui interessat a gaudir d’aquest servei ha de tenir el carnet de les biblioteques i comprometre’s a ser a casa en el moment que els portin els documents sol·licitats. Com a màxim, es poden demanar un total de 30 documents (15 llibres i/o revistes, 6 DVD i 9 CD) durant 30 dies, amb la possibilitat de prorrogar el préstec.

La consulta dels documents disponibles es pot fer a través del catàleg http://aladi.diba.cat/. Tanmateix, es pot demanar recomanacions al personal de les biblioteques.

En el moment de rebre la petició, les biblioteques prepararan els documents i informaran a les persones usuàries del dia i hora de repartiment, que serà les tardes de dimarts o dijous. El mateix dia que es passi pels domicilis, s’informarà del moment en què es tornarà a passar per fer la recollida.

Castells

Temporada castellera: Tarragona no és el final

Sixte Moral

Al llarg d'aquesta temporada que ja estem acabant ja s'intuïa que la Vella de Valls havia assolit un moment dolç, extraordinari que ha coincidit amb una certa "crisi" dels verds vilafranquins que havien estat en els darrers anys els dominadors absoluts de les construccions castelleres

ENQUESTA WEB

Davant de l'augment del risc de rebrot i dels positius, el Govern admet que treballen en noves restriccions que podrien passar per un confinament de cap de setmana o un confinament domiciliari durant 15 dies

Creus que és necessari un nou confinament domiciliari per controlar la pandèmia?


No