PREMI MARÍA GARCÍA RUBIO “MARY”

Joan Mimó Bayó guanya el premi honorífic del 24è concurs fotogràfic "L’empremta Femenina" 

El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 12 de març de 2021, a les 18 hores, a la Sala Noble de la Casa Olivella

Joan Mimó Bayó guanya el premi honorífic del 24è concurs fotogràfic

Joan Mimó Bayó guanya el premi honorífic del 24è concurs fotogràfic "L’empremta Femenina" . Joan Mimó Bayó

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Joan Mimó Bayó ha guanyat el premi d’honor a la col·lecció María García Rubio “Mary” del 24è concurs fotogràfic "L’empremta femenina". El 5 de març de 2021 va tenir lloc el veredicte amb el jurat format per Climent Clerch Valls (Jurat de la Federació Catalana de Fotografia),  José Luis Fillat Claver (Jurat de la Federació Catalana de Fotografia), Ulises Gázquez Martínez (Jurat de la Federació Catalana de Fotografia),  Nuria Fusaro, (membre de La Frontissa Associació de dones feministes de Vilanova i la Geltrú), Dolors López Nicolás, (tècnica especialista de la Regidoria de Convivència i Equitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú). El jurat va analitzar un total de 26 col·leccions candidates.

El concurs, organitzat pel Col·lectiu Fotogràfic Fotoítaca de la A.V. Sant Joan, la Federació Catalana de Fotografia, i l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, ha tingut els següents guanyadors:

Premi Honorífic María García Rubio “Mary”: Joan Mimó Bayó amb la col·lecció “Dones treballant”

Primer premi: Xavier García Vaquero amb la col·lecció “Superació”
Segon premi: Mª Victoria Planas Salvador amb la col·lecció “Nenes a l’escola”
Tercer premi: Iván Fernández Martínez amb la col·lecció “Les útimes remendadores”
Premi Especial a la col·lecció “Vilanova i les Dones”: Jordi de Abril Fernández amb la col·lecció “Xarxa de dones”


El lliurament dels premis tindrà lloc el dia 12 de març de 2021, a les 18 hores, a la Sala Noble de la Casa Olivella (plaça de la Vila, 12 08800 de Vilanova i la Geltrú. 

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local