Equipaments

Les obres de la biblioteca de Sant Martí Sarroca entren a la recta final

Es preveu que l’edifici entri en funcionament aquest mateix any

Redacció Sant Martí Sarroca 10-03-2021 9:19 Lectures 1892
Les obres de la biblioteca de Sant Martí Sarroca entren a la recta final. Ajt Sant Martí Sarroca

Les obres de la biblioteca de Sant Martí Sarroca entren a la recta final. Ajt Sant Martí Sarroca

La gerent de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, Marta Cano, i la cap d’Oficina de Programació i Avaluació, Ester Comella, han mostrat la seva satisfacció per l'evolució de les obres en la visita que han realitzat a la futura Biblioteca Municipal Neus Català de Sant Martí Sarroca, situada al Parc de la Pau.

Acompanyades per l’alcalde, Josep Maria Padullés, la regidora d’Educació i Cultura, Sònia Jansà, el regidor de Serveis, Xavier Bravos, i l’arquitecte municipal, Jordi Galtés, la visita ha consistit en veure de primera mà la forma que va prenent l’edifici, amb espais amplis per a la lectura, zones delimitades per als infants, una sala polivalent per fer presentacions, etc. També han destacat la zona verda del sostre, perfectament integrada amb l’entorn.

Ara falta moblar els espais, adquirir el fons bibliogràfic i polir els detalls de la planificació de la gestió i les activitats dinamitzadores. Es preveu que l’edifici entri en funcionament aquest mateix any.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No