Sonia Linares guanya el 3r premi del Concurs d'Autor La Fada Ignorant

Redacció El Vendrell 23-03-2021 9:24 Lectures 504

Finalment el certàmen d'Autor de La Fada Ignorant d´'Andorra es va celebrar el passat 21 de Març a l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino.

La cantautora del Baix Penedès, Sonia Linares, presentant cançons del seu debut EP en solitari 'Spirit Fruit', va esdevenir guanyadora del 3r premi, acompanyada del guitarrista i productor del treball, David Chueca Folch.

Aquest tercer premi consiteix amb la contractació durant l’any següent, en un concert de promoció a la Fada Ignorant Andorra i al Jambo Street Music Festival.

Una final amb molt de nivell musical i artístic per part dels participants: El primer premi se'l va endur el cantautor Franc i també van ser guardonats Enric Ez i Chicharro.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No