La cultura no s'atura

L'estil "barbershop", protagonista de les noves propostes del festival MusicVeu

Les Fourchettes actuaran el dia 25 d’abril i The Hanfris Quartet el dia 9 de maig a les 19.00h respectivament

Redacció Vilafranca del Penedès 22-04-2021 10:33 Lectures 2171
Les Fourchettes actuaran el dia 25 d’abril i The Hanfris Quartet el dia 9 de maig a les 19.00h al MusicVeu. EIX

Les Fourchettes actuaran el dia 25 d’abril i The Hanfris Quartet el dia 9 de maig a les 19.00h al MusicVeu. EIX

Aquest diumenge 25 d’abril el Festival MUSiCVEU mostrarà LES FOURCHETTES en directe al Fòrum Berger, una estupenda formació que permetrà gaudir d’un espectacle diferent amb veus increïbles. Les Fourchettes es van conèixer per casualitat quan formaven part de diferents cors i aviat van descobrir que juntes podien oferir un estil diferent en el panorama musical i van unir les seves veus. Han guanyat el premi al *millor quartet al concurs nacional de Barbershop SABS* on van saber demostrar que el ‘Babershop’,  no és un estil tan sols masculí.

Quatre veus femenines que oferiran l’espectacle A Capella!, en el que la veu és l'únic instrument i protagonista. Amb un repertori que fa homenatge als grups vocals femenins dels 50 i els 60 i que de ben segur captivarà a l’espectador des del primer moment.

Per altra banda el dia 9 de maig podrem gaudir del quartet THE HANFRIS QUARTET *tres vegades medalla d'or en el Campionat d'Espanya de Quartets Barbershop*. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d'expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per a oferir un concert d'alta qualitat tècnica i interpretativa.

El babershop, és un estil musical que també es coneix com a "música de barberia" i es tracta d'un tipus de cant a capella genuïnament nord-americà i que cada cop té més seguidors a Europa.

Les entrades estan disponibles per la seva compra al web www.musicveu.cat i a la taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a dissabte de 18h a 20h i els dies festius de 12-14h i de 18-20h, fins al mateix dia 30 minuts abans del concert.

El MUSiCVEU, un referent musical al Penedès

El Festival va néixer amb la voluntat de promocionar els artistes més novells i va sorgir la idea de crear un cartell que combinés artistes de gran prestigi amb grups emergents. Actualment, el Festival gaudeix d'una cartellera d'artistes i grups musicals, d'òpera i teatre diversos, reconeguts en el panorama musical actual, fet que conforma un magnífic programa ric en diferents estils i atractiu per a tothom.

Igualment s’agreix el suport de tots els patrocinadors que fan possible un any més la celebració del Festival.

El Festival vol agrair a la Basílica de Santa Maria,  Castellers de Vilafranca Cal Figarot, Teatre El Casal i Cava Rovellats per cedir els seus espais on celebrar els diferents concerts i convida a tothom a participar d'aquesta gran festa de la música de caràcter solidari al Penedès, que enguany és en benefici del REBOST SOLIDARI de l’associació RESSÒ.

GUIA IL·LUSTRADA DE L'HAVANA XICA

Sitges, només sol i calitges?

Bienve Moya

Vull advertir una vegada més que aquests articles quinzenals no són treballs de divulgació històrica sinó que tenen una deliberada vocació literària. Pretenen sobretot despertar la curiositat i excitar, si és possible, la imaginació sobre allò que va ser un dia, i el caliu què en queda de la foguera que havia estat

ENQUESTA WEB

Amb la mirada posada al 9 de maig, data en què decau l'estat d'alarma, el Govern preveu l'escenari que es pugui aixecar el toc de queda nocturn si les dades actuals es consoliden

El 9 de maig s'aixeca l'estat d'alarma. Creus que és necessari mantenir el toc de queda?


No