UN VIATGE DEL 'NO-RES' FINS AL 2021

Sitges es prepara per celebrar els 40 anys de trajectòria de La Cubana

El Miramar - Centre Cultural es convertirà en un ‘gran espai Cubana’, una ‘versió visitable’ de la companyia on tothom podrà descobrir el seu món a partir d’objectes, compartir el seu univers i reviure tots els seus espectacles

Sitges es prepara per celebrar els 40 anys de trajectòria de La Cubana. La Cubana

Sitges es prepara per celebrar els 40 anys de trajectòria de La Cubana. La Cubana

El proper dimecres 19 de maig a les 12 hores tindrà lloc la presentació de LA CUBANA, 40+1 ANYS: UN VIATGE DEL 'NO-RES' FINS AL 2021, una exposició que s'organitza per celebrar els 40 anys de trajectòria d'una de les companyies amb més història del panorama teatral català. La Cubana ha portat el seu particular estil per tots els escenaris de l’estat espanyol on l’han gaudit quasi 5 milions d’espectadors.

Aquest 2021 La Cubana fa 40 + 1 anys i ho celebra a casa seva, a Sitges, el lloc on va néixer l'any 1980. I ho fa ocupant tot el Miramar - Centre Cultural, que es convertirà en un ‘gran espai Cubana’. Una ‘versió visitable’ de la companyia on tothom podrà descobrir el seu món a partir d’objectes, compartir el seu univers i reviure tots els seus espectacles. Més que una exposició convencional, les sales i terrasses del Miramar - Centre Cultural es transformaran temporalment en un gran magatzem ple de coses entranyables i curioses. Però també es podrà veure la història viva d’aquesta companyia sitgetana que va començar a jugar fent comèdia pels carrers i que ha fet descobrir amb el temps un altre tipus de teatre.

L'exposició s'havia de dur a terme al 2020 i es va haver de cancel·lar amb motiu de la pandèmia. És per això que enguany serà també una excel·lent oportunitat per atraure turisme cultural a Sitges. L'exposició estarà oberta al públic des del 18 de juny i fins al 26 de setembre.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!