Fes+Chapeau

L’Institute of the Arts Barcelona estrena l’espectacle “Cats” a la Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes

Es tracta d'una producció musical que es presentarà el 20, 21 i 22 de maig a les 14:30 h i a les 18:30 h

L’Institute of the Arts Barcelona estrena l’espectacle “Cats” a la Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes. EIX

L’Institute of the Arts Barcelona estrena l’espectacle “Cats” a la Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes. EIX

L’Institute of the Arts Barcelona (IAB), amb seu a Sitges, presentarà la seva primera producció musical fora de l’escola oferint un esdeveniment al públic a la Carpa Revolució de Sant Pere de Ribes, fins del Fes+Chapeau, els dies 20, 21 i 22 de maig a les 14:30 h i a les 18:30 h. L'estrena és una adaptació de la famosa obra musical “Cats”, la qual serà interpretada pels alumnes d’aquesta escola internacional d’arts escèniques i dansa.

“Cats” és un musical del director Andrew Lloyd Webber, basat en la col·lecció de poesia de 1939 “Old Passum’s Book of Practical Cats” de T.S. Eliot. L’adaptació de l’espectacle està dirigida pels directors Robert Foley i Abel Garriga. Explica la història d’una tribu de gats anomenada els Jellicles. Durant la nit de “l’elecció dels Jellicles”, decidiran quin gat ascendirà “la capa Heaviside” i podrà tornar a una vida nova.

El director musical de “Cats”, Abel Garriga, ha dit a l’Eix Diari que “considerem que és un esdeveniment molt especial, una adaptació d’un musical mític dels anys 80. L’acte que presentarem està compost per 42 actors i actrius, 8 músics i 12 membres d’equip creatiu. És un espectacle de qualitat fet amb joves que tenen un gran potencial i ho volen compartir amb el públic d’una manera molt interessant”.

L’Institute of the Arts Barcelona, és reconegut internacionalment i en el món la música i la dansa, però consideren que amb l’espectacle “Cats” és el moment d’obrir-se al públic i donar-se a conèixer molt més. Garriga, ha explicat que “a partir de l’acte que oferim de “Cats”, l’institut vol continuar integrant-se a la societat, donar a conèixer les seves activitats i el talent que hi ha. També té la intenció de col·laborar amb entitats per expandir i compartir tots els coneixements”.

L’esdeveniment compta amb les mesures de sanitat vigents pel Procicat.

Per a més informació i compra d’entrades a https://www.iabarcelona.com/shows/cats

Lloc de l’acte: Carpa Revolució, C/Major 110, Sant Pere de Ribes.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!