Orgull LGTBI

La Taula d’Igualtat del Garraf convoca un concurs fotogràfic amb motiu de la celebració Dia internacional de l’Orgull LGBTI

La foto guanyadora serà la imatge de la campanya comarcal de l’Orgull LGTBI del 2022

La Taula d’Igualtat del Garraf convoca un concurs fotogràfic amb motiu de la celebració Dia internacional de l’Orgull LGBTI. CC Garraf

La Taula d’Igualtat del Garraf convoca un concurs fotogràfic amb motiu de la celebració Dia internacional de l’Orgull LGBTI. CC Garraf

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

La Taula d’Igualtat, formada pel Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella, convoca un concurs fotogràfic en el marc del Dia internacional de l’Orgull LGBTI, que se celebra el 28 de juny.

El concurs consisteix a publicar fotografies a Instagram, entre 28 de juny i el 4 de juliol, relacionades amb la celebració d’aquesta diada al Garraf, amb l’etiqueta o hashtag #comviuslorgull, i té com a objectiu promoure la tolerància, la igualtat de drets, la no discriminació i la dignitat de totes les persones LGBTI.

Les persones que vulguin participar-hi han de tenir compte a Instagram amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquesta xarxa (http://instagram.com/legal/terms/). Les bases del concurs es poden consultar i descarregar al web del Consell Comarcal del Garraf wwww.ccgarraf.cat.

El premi a la millor fotografia consisteix en dues entrades per a assistir a l’espectacle “Equality, el circ per a tothom” de la companyia internacional de circ acrobàtic Les Fardais, durant el mes de juliol a Sitges. Així mateix, la foto guanyadora serà la imatge de la campanya comarcal de l’Orgull LGTBI del 2022.

Per a la selecció de les fotografies, el jurat es basarà en criteris com l’originalitat, la qualitat artística i estètica, i la transmissió de valors de la no discriminació a les persones LGBTI.

Taula d’Igualtat del Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Canyelles, Cubelles i Olivella

La Taula d’Igualtat és un espai interdisciplinari de treball, que compta amb la participació de diferents professionals de la comarca que treballen en l’atenció i prevenció de situacions de discriminació per raó de gènere, d’orientació sexual i d’identitat de gènere.

Algunes de les seves actuacions se centren en la prevenció de la violència masclista envers les dones i les persones LGBTI, la sensibilització en relació a la igualtat, el foment de la participació i la millora de l’ocupació i la formació d’aquestes persones.

El SAI Garraf ofereix atenció integral a persones dels municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella, que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir, discriminació o violència per raó de l’orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere, amb la finalitat de donar respostes adequades, àgils, properes i coordinades a les seves necessitats.

Des del seu inici, a mitjans del 2018, el SAI Garraf ha realitzat diverses activitats educatives, així com sessions d’assessorament a famílies i acompanyament a persones LGTBI en diversos tràmits i processos.

En aquest sentit, s’ha fet un taller per a famílies sobre el procés de orientació sexual dels seus fills i filles a l’Espai Jove de Cubelles, dos tallers de diversitat de gènere a l’Escola El Morsell d’Olivella, i dos tallers sobre transgènere i dos sobre homofòbia a l’Escola Vora del Mar de Cubelles.

També s’ha ofert suport a sis famílies que demanaven informació sobre el procés de canvi d’identitat de gènere. Així mateix, s’ha fet acompanyament a tres joves que volien iniciar el seu procés de transició de gènere i s’ha donat suport a professionals dels serveis socials en casos de menors trans.

Igualment, s’ha tramitat el canvi de nom en les targetes sanitàries de 14 persones, i s’ha fet un procés d’acompanyament a dues persones d’Olivella i Cubelles en els tràmits de denuncia per agressions degut a la seva orientació sexual, en un cas, i d’identitat de gènere, en l’altre.

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors per defensar un periodisme més independent, lliure i plural.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local