Festa Major 2021

La Festa Major del Vendrell adapta els horaris a les noves restriccions del Procicat

El principal canvi afecta els horaris dels espectacles i concerts de la nit, que avancen l’hora d’inici per tal de poder donar compliment a la norma de finalització màxima a les 00.30h

La Festa Major del Vendrell adapta els horaris a les noves restriccions del Procicat. Ajuntament del Vendrell

La Festa Major del Vendrell adapta els horaris a les noves restriccions del Procicat. Ajuntament del Vendrell

El regidor de Festes del Vendrell, Christian Soriano, ha confirmat aquest divendres que la Festa Major del Vendrell es celebrarà tal i com estava prevista; això sí, incorporant algunes modificacions per ajustar-la a les mesures incloses en la darrera resolució del Procicat. El regidor considera que “malgrat les circumstàncies actuals, cal mantenir la cultura com a bé essencial i per això cal que les administracions facin seu el compromís de fer realitat el hashtag #la cultura segura.

En concret, el principal canvi afecta els horaris dels espectacles i concerts de la nit, que avancen l’hora d’inici per tal de poder donar compliment a la norma de finalització màxima a les 00.30h.

L’altre canvi ha estat la supressió de les sessions de DJs, per la impossibilitat, precisament, de fer-les en el marc de les noves restriccions horàries. No obstant això, el regidor ha explicat que s’estan estudiant altres alternatives per al públic jove.

En els propers dies també es donaran a conèixer alguns petits canvis en relació als recorreguts de cercavila de cultura popular i de la cercavila de foc per garantir el compliment de la normativa del Procicat. 

“Tot i la pandèmia i les restriccions, les administracions també hem de vetllar i tenir cura d’una altra salut, la salut anímica i la salut mental, i per fer-ho creiem que la cultura és la millor vacuna”.

La programació de la Festa Major es pot consultar degudament actualitzada a la pàgina web: https://www.elvendrell.net/festa-major-cid-414.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!