Nova temporada

La Fundació Apel·les Fenosa obre el curs a les portes del 20è aniversari de l’obertura del Museu

A mitjans d’octubre s’inaugurarà al Vendrell la Col·lecció Fotogràfica FORVM de Chantal Grande i David Balsells

Jean Marie del Moral - Taller d’Apel·les Fenosa, Bd. Saint Jacques, París, 1981. Ajuntament del Vendrell

Jean Marie del Moral - Taller d’Apel·les Fenosa, Bd. Saint Jacques, París, 1981. Ajuntament del Vendrell

Si aquest estiu la Fundació Apel·les Fenosa s’ha mantingut activa amb la restauració i inauguració de la consolidació dels esgrafiats de les façanes del Portal del Pardo, i la cessió de l’escultura “Tempesta perseguida pel Bon Temps” al Vendrell, ara obre el curs amb la continuació de la rehabilitació del palau renaixentista  amb la  mirada enfocada a la intervenció en els esgrafiats de la façana que dona al pont de França i la celebració del vintè aniversari de l’obertura del museu.

Comencen les activitats aquest proper dimecres dia 15 de setembre amb la inauguració d’una exposició a la Galeria Marc Domènech de Barcelona que posa en paral·lel l’obra de Fenosa amb la del poeta Henri Michaux, que va ser amic seu als anys 20 a París.

A mitjans d’octubre s’inaugurarà al Vendrell la  Col·lecció Fotogràfica FORVM de Chantal Grande i David Balsells, un recorregut i homenatge a una de les col·leccions fotogràfiques privades més rellevants de Catalunya i que es conserva a terres tarragonines. Cal recordar que Fenosa va ser íntim amic de Brassaï, Man Ray, Izis, Savitry, Català Roca o Jean Marie del Moral.

En aquest darrer trimestre de l’any està prevista l’edició del Diccionari Fenosa, que il·lustra i explica els noms propis imprescindibles per conèixer la vida de l’escultor.

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

També et pot interessar

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!