Carnaval 2022

Sitges recuperarà el Carnaval al carrer després d'un any d'aturada

La Comissió de Carnaval i l’Ajuntament treballen per oferir uns circuits de les rues de diumenge i dimarts segurs per a participants i públic

Sitges recuperarà el Carnaval al carrer després d'un any d'aturada. Ajuntament de Sitges

Sitges recuperarà el Carnaval al carrer després d'un any d'aturada. Ajuntament de Sitges

La Comissió de Carnaval i l’Ajuntament de Sitges ja treballen amb l’horitzó de treure el Carnaval 2022 al carrer, adaptant les rues de diumenge i de dimarts a les mesures sanitàries per lluitar contra la pandèmia de COVID19. L’actual pla de represa de Cultura Popular és l’eina que guiarà aquesta adaptació de les rues, com esdeveniment amb més persones participant-hi i com a públic, però també es tindran en compte aquestes mesures en tots els actes organitzats pel Carnaval 2022.

El regidor de Festes, David Martínez, explica que “ha arribat el moment de pensar amb temps com podem tornar a gaudir del Carnaval que ens agrada, al carrer” i afegeix que “els actuals plans de represa cultural ens permeten ser optimistes i més tenint l’experiència de Sant Bartomeu i Santa Tecla”. 

La voluntat de la Comissió i de l’Ajuntament és poder gaudir del Carnaval de Sitges al carrer. Amb aquest objectiu treballa la Comissió de Carnaval, que s’ha reunit aquest dimarts per tractar de la festa del 2022. Per la seva part, l’Ajuntament també ha celebrat una reunió amb l’Alcaldessa, els tècnics i regidors de les àrees municipals competents i la Policia Local per començar a dibuixar els aspectes logístics més rellevants del Carnaval del 2022.

Tant la Comissió com l’Ajuntament estan valorant diferents opcions de recorregut per a les rues, de manera que sigui un circuit que ofereixi total seguretat sanitària tant als participants com al públic. El regidor David Martínez es mostra convençut que “sabrem trobar la manera de fer unes rues amb totes les mesures de seguretat”.

El Carnaval del 2022 comença el 24 de febrer, que serà Dijous Gras i s’acabarà el dimecres 2 de març, amb l’Enterrament de Sa Majestat el Rei Carnestoltes. 

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!