Nadal 2021

Sitges programa projeccions audiovisuals a la façana de la Casa de la Vila els dies 4 i 18 de desembre i 2 de gener

L’objectiu de la proposta com de la il·luminació nadalenca és contribuir a dinamitzar molt més l’activitat comercial i de restauració de la vila

Sitges programa projeccions audiovisuals a la façana de la Casa de la Vila els dies 4 i 18 de desembre i 2 de gener . Ajuntament de Sitges

Sitges programa projeccions audiovisuals a la façana de la Casa de la Vila els dies 4 i 18 de desembre i 2 de gener . Ajuntament de Sitges

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges ha programat projeccions audiovisuals a la façana de la Casa de la Vila els dies 4 i 18 de desembre i,  el 2 de gener. El mapping es podrà veure de 18 a 20.30 h llums i en diferents sessions. En cadascuna es projectarà un vídeo nadalenc de 3 minuts i mig, que es repetirà cada 15 minuts.

El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, destaca que “durant aquest Nadal oferim activitats diferents, més lúdiques i atractives per atraure a les sitgetanes i sitgetans, així com els visitants a gaudir dels nostres carrers per Nadal i a comprar en el comerç del nostre municipi. En aquesta línia s’emmarquen aquestes projeccions especials, que són una de les novetats de la programació per aquest Nadal”.

Més enllà dels dies concrets del mapping, la façana de la Casa de la vila també s’il·lumina amb un joc de llums dinàmics tots els dies des de les 18 fins a la mitjanit (24 hores) per crear més ambient nadalenc. 

El mapping i la il·luminació de la façana de la Casa de la Vila complementen els llums  de Nadal que hi ha distribuïts a diferents carrers de la vila.

L’Ajuntament de Sitges impulsa la campanya ‘Sitges, el Nadal que et mereixes’ amb un ampli programa de propostes pensades per a totes les edats.

 

CALENDARI


Projeccions especials a la façana de l’Ajuntament- mapping
 

Espectacle de llum i música

4 desembre de 18 a 20.30 h
18 desembre de 18 a 20.30 h
2 gener de 18 a 20.30 h


Façana de l’Ajuntament il·luminada
Cada dia
De 18 a 24 h

Pots rebre al teu correu electrònic tots els articles d'opinió amb el nostre butlletí diari de titulars o amb el nostre butlletí setmanal. Inscriu-t'hi de manera gratuïta ara!Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!