Intriga i policíaca

Espia de Déu

Juan Gómez-Jurado

Roma, 2 d'abril del 2005. El papa Joan Pau II acaba de morir i la plaça de Sant Pere s'omple de fidels preparats per donar-li el darrer adéu. Alhora s'inicien els preparatius del conclave del qual ha de sortir el nom del nou Summe Pontífex.

Portada del llibre Espia de Déu

Sinopsis

Però justament aleshores els dos cardenals millor situats de l'ala liberal de l'Església, Enrico Portini i Emilio Robayra, apareixen assassinats mitjançant rituals macabres que inclouen la mutilació de membres i l'aparició de missatges escrits amb simbologia religiosa. Un assassí en sèrie es passeja pels carrers de Roma, i l'encarregada de perseguir-lo és la inspectora i psiquiatra criminalista Paola Dicanti. Durant la investigació, la jove detectiu s'introdueix en els secrets més foscos del Vaticà, aquells que parlen de conspiracions molt poc decoroses i de l'existència d'una institució on són rehabilitats els sacerdots catòlics amb historial d'abusos sexuals.

A l'astúcia cruel del psicòpata s'uneixen les traves que els serveis de seguretat del Vaticà posen a la investigació: oficialment, les morts dels cardenals no han tingut lloc, i el Conclave s'ha de celebrar amb normalitat. L'aparició del pare Fowler -un exmilitar nord-americà- planteja un nou desafiament a la Paola, que no se sent gaire disposada a confiar en aquest misteriós sacerdot. Però en Fowler coneix el nom de l'assassí i un secret encara més terrible: el seu passat.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local