GAROÉ

ALBERTO VÁZQUEZ-FIGUEROA Narrativa castellà

Editorial Martínez Roca
Castellà
299 pàgines
19,50 €

Premi Novela Histórica Alfonso X el Sabio 2010

Portada del llibre GAROÉ

Sinopsis

Alberto Vàquez-figueroa guanyava el passat mes d'abril el Premi de Novela Histórica Alfonso X El Sabio, amb aquesta novel.la de l’Espanay del S.XV

L'illa de El Hierro pren protagonisme quan el general Gonzalo Baeza li ofereix a monsenyor Alejandro Cazorla el càrrec de governador, amb la intenció d'acabar amb la lacra de l'esclavitud. Alejandro Cazorla, però, rebutja l'oferiment perque no vol tornar al seu passat. Un passat ple de remordiment, conflictes, lluites de poder i, naturalment, una història d'amor. Una històra d'amor amb una jove noia de l'illa, Garza, que li revel.la el secret del Garoé. El secret que els ha salvat la vida durant segles els islenys i que han guardat com un tresor, però que també li ha costat a més d'un perdre el seny.

Amb Garóe tornem a tenir la millor ploma d'Alberto Vázquez-Figueroa amb una història d'aventures, amb morts, amor i una misteriosa llegenda.

Vazquez-Figueroa va neìxer a Tenerife l'any 1936, és periodista i un gran viatger. Amb motiu d'un accident d'immersió es va dedicar a la direcció cinematogràfica i després de ple a la producció literària. Ha escrit més de 40 novel.les, entre elles Tuareg, Ébano, La iguana o Bora Bora.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.