Narrativa castellà

Lo que esconde tu nombre

Clara Sánchez

Premi Nadal 2010

Portada del llibre Lo que esconde tu nombre

Sinopsis

La protagonista, Sandra, pateix un daltabaix a la seva vida : està embarassada d'un home a qui no estima i no sap casar-si i formar una família o no i deixa la feina en el moment menys oportú. La Sandra decideix retirar-se uns dies a la platja pen saber qué fer amb la seva vida. Allà coneix un matrimoni gran de Noruega amb els que estableix una molt bona relació d’amistat.

En aquest escenari aparentment idílic, apareix en Julian, supervivent del camp de concentració nazi Mauthausen, que es dedica a vigilar al matrimoni norueg. El Julian un dia li explica a la Sandra el passat tenebrós del matrimoni i ella es veurà immersa en una aventura plena d’horrors, secrets amagats i fantasmes del passat.

Amb aquesta novel.la l’autora pretén tractar un dels temes que li han copsat més a la seva vida: els nazis refugiats a la costa alicantina, situació que extranyament la gent acceptaba amb facilitats i que a ella més li costaba entendre. La novel.la vol donar un temerós cop d’ull a l’abisme de la maldat.

La Clara Sánchez va nèixer a Guadalajara, tot i que va passar part de la seva infància a València, d’aquí que visqués en primera persona la presència dels nazis retirats a la zona de Dénia.

Ha col.laborat amb la televisó i diaris com El País. Altres novel.les seves són Piedras preciosas, No es distinta la noche, El palacio varado, Desde el mirador, El misterio de todos los días i Últimas noticias del paraíso, amb la que va guanyar el Premi Alfaguara de Novel.la de l’any 2000

Amb Lo que esconde tu nombre va guanyar el Premi Nadal 2010

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local