Intriga i policíaca

El libro de los hechizos

Katherine Howe

Portada del llibre El libro de los hechizos

Sinopsis

La Connie és una estudiant d’història colonial a la Universitat de Harvard que prepara la seva tesi. La seva mare, la Grace, li demana que vagi a l’abandonada casa de la seva àvia per endreçar-la i posar-la a la venda. Allà la Connie trobarà, amagada dins d’una Bíblía, una clau i un paper amb el nom “Deliverance Dane”. La Connie inicia llavors una recerca sobre aquesta dona i descobreix que va ser una de les dones acusades de bruixeria a Salem, l’any 1692. També descobrirà l’existència d’un misteriós llibre amb uns poders secrets que ha passat de generació en generació a través de la línia femenina.

Tot això barrejat amb la insistència quasi bé exagerada per part del seu director de tesi de trobar el llibre, un noi del que s’enamora i cau extranyament malalt i la sospita de poseir ella mateixa una poders que ni ella s’explica.

Una entretinguda novel.la d’intriga que ens trasllada a un fet real: Salem (Boston) 1692.

14 dones acusades de bruixeria van ser condemnades i penjades. Un exemple de l’extremisme religiós de l’època que van portar a judici i posterior condemna a un munt de persones sense cap mena de prova, només amb base de xafarderies i rumors.

La novel.la està molt ben documentada i parla de personatges històrics com les nenes Parris, causants de la caça de bruixes que va tenir lloc a Salem .

La pròpia autora és descendent de dues de les dones acusades: la Katherine How i l’Elizabeth Proctor. Només aquesta última va sobreviure

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local