Narrativa castellà

AMIGAS ENTRE FOGONES

KATE JACOBS

Portada del llibre AMIGAS ENTRE FOGONES

Sinopsis

Torna Kate Jacobs, autora d’El Club de los viernes, amb una història gastronómica igual de càlida i propera.

Aquest cop la protagonista és una estrella de la televisió, vídua i mare de dues filles, que fa una programa gastronómic. La Gu,s que acaba de fer els 50 any,s es troba en un moment cabdal en la seva vida tant personal com professional.

A la feina li fan compartir el programa amb una ex Miss, que peca d’altiva, però que rebosa atractiu i juventut, cosa que fa més patent l’edat de la Gus.

Enlloc de rendir-se, la Gus convertirà el programa en una gran show, on participaran les seves dues filles i la seva enigmàtica veïna, la Hannah.

És tal l’èxit del programa que el propietari del canal els envia a tots a passar un cap de setmana junts.

Altre cop la Kate Jacobs ens enamora amb aquestes històries tant properes, humanes que plantegen problemes tant reals com ser mare i vídua, lluitar per una mateixa, per fer-se respectar a la feina, mantenir a la família i la recerca d’un reconeixement a l’esforç i el sacrifici.

Una lectura adictiva entorn al món d’un grup de dones amb un punt en comú: la gastronomia.

La Kate Jacbos va néixer prop de Vancouver. Va cursar estudis de Periodisme i a l’acabar, es va instal.lar a Nova York, on va treballar per diferents ublicacions.

Va escriure els seu primer llibre El club de los viernes que va esdevenir un gran éxit als Estats Units i a tota Europa, sent uns dels més venuts al llarg de molts mesos. Va continuar la història de les mateixes protagonistes a El club de los viernes se reúne de nuevo, també publicat per Maeva l’any 2009.

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara!


Articles d'opinió


Últims llibres recomanats

SUBSCRIU-TE

Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 1€ setmanal sense permanència. El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.

Subscriu-te ara! Al periodisme local