Et portaré a un lloc on tot és possible

Laurent Gounelle Auto ajuda

Editorial Columna
Català
18,90€

Llibre d'autoajuda, basat en fets reals que explica la història de Sandro, un professor d'universitat nord-americana que ha perdut la seva dona, assassinada al Brasil.

Portada del llibre Et portaré a un lloc on tot és possible

www.llibresdempresa.cat

Per venjar-se, decideix viatjar al país i instal·lar la tribu dels nadius on la seva dona va morir. S'alia amb uns mercenaris i es trasllada a la selva amazònica. La seva tàctica és fomentar en els indígenes sentiments contraris a la seva felicitat natural i manera de viure, com són el consumisme, l'individualisme, l'egoisme, etc. A poc a poc els van creant falses inquietuds de manera que la seva plàcida vida en conjunció amb la natura comença a sentir pertorbada. Sandro no està satisfet i arriba a la conclusió que és víctima d'una trampa.

La narració és senzilla, sense més pretensions que novel · lar un ensenyament o moralitat, a través d'un relat construït a base de petites aventures emmarcades la bonica població brasiler. El conjunt és bastant previsible, tant en la configuració i desenvolupament psicològic dels seus personatges com el desenllaç argumental. Encara que el seu autor pretén transmetre al lector un missatge positiu, es presenta als nadius com radicalment bons, als que la civilització els corromp, cosa que no és totalment cert i que trasllueix certa visió rousseauniana.

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.